2020. április 26., vasárnap

Canon PowerShot S5 IS Digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Eladó egy használt Canon digitális fénylépezőgép. A gép működik, de a kiforgatható kijelző 180° -ban vissazforgatva nem használható, mnden más pozícióban igen.
https: //pixinfo. com/cikkek/kiprobaltuk-canon-powershot-s5-is/
Canon PowerShot S5 IS
12-szeres optikai zoom objektív ultraszonikus motorral (USM) és UD lencsével
optikai képstabilizátor
8, 0 megapixeles CCD
DIGIC III fejlett zajcsökkentési technológiával és "Arcfelismerés" funkcióval
Vörösszem-effektus csökkentés lejátszáskor
2, 5"-es nagyfelbontású, változtatható szögû LCD
Hosszú VGA videók sztereó hanggal
22 felvételi mód (többek között "Manuális" és 0 cm-es "Szuper Makró" mód)
Nagy ISO 1600 és Auto ISO Eltolás funkciók
A nagylátószögû, a tele- és a makró-objektívek, valamint Canon EX Speedlite vakuk változatlanul használhatók
A DIGIC III képfeldolgozó processzor által felkínált "Arcfelismerés" funkció a csoportképek élességét, expozícióját és vaku fényerejének optimális beállítását javítja, míg az új vörösszem-korrekció funkció a "vörösszem-effektus" hatékonyan eltüntetésében segít. Újdonság, hogy az optikai képstabilizátor szolgáltatásait a megnövelt ISO 80-1600 érzékenységi tartomány is kiegészíti.
További új elem a nagyfelbontású, 2, 5 hüvelyk átlójú, változtatható szögû LCD-kijelzõ, a további felvételi módok, és a hosszabb videók rögzítési lehetõ sége. A kompakt váz új vakupapuccsal van felszerelve, amely a legtöbb EX Speedlite külsõ vakuval kompatibilis. A használható tartozékok listáján szerepelnek nagylátószögû, tele- és makró-objektívek is.
Precíziós optika
A 12-szeres optikai zoom objektív (f/2. 7 – f/3. 5, 36-432 mm) a Canon 70 éves fejlesztõ i tapasztalatainak köszönheti létrejöttét, és a professzionális EF objektívek tulajdonságaival rendelkezik:
- Az optikai képstabilizátor technológia csökkenti az elmosódás veszélyét a fényképezéskor, a videók rögzítésekor pedig minimalizálja a kép beremegését. A lencseeltoláson alapuló technológia akár 3 egységgel hosszabb záridõ használatát is lehetõ vé teszi észrevehetõ elmosódás nélkül.
- Az ultraszonikus motor (USM) gyors, reaktív zoom-mozgást tesz lehetõ vé szinte teljesen csendes mû ködéssel, így csökkenti a zavaró mû ködési zaj megjelenését az érzékeny videofelvételeken.
- Az ultra alacsony diszperziójú (UD) lencsetag nagyobb fókusztávolságok esetén csökkenti a színhibákat, így biztosítja a kiváló színvisszaadást és felbontást.
Az opcionális nagylátószögû és teleobjektívek bõ vítik a fókusztartományt 27 mm-re, valamint szuper-tele 648 mm-re (35 mm-es filmnek megfelelõ en). A Szuper Makró mód lehetõ vé teszi a részletes makró képek készítését 0 cm-es távolságról, az opcionális 500D (58 mm) makrólencse használatával. A Biztonsági zoom anélkül bõ víti ki a zoom-tartományt, hogy az interpoláció befolyásolná a képminõ séget, így akár 24-szeres zoom (! ) mellett is készíthetünk olyan felbontású képet, amely levelezõ lap-méretben (10 x 15 cm) fotólabor-minõ ségben is kinyomtatható. Bekapcsolható a Digitális teleobjektív3 is, amely további "tele"-állást (1. 6x vagy 2. 0x) biztosít, a normál optikai teleobjektívek rekeszméret-korlátai nélkül.
Új technológiák a jobb minõ ségû fotókért
A Canon DIGIC III processzor néhány új, a képminõ séget is javító funkcióval rendelkezik. Az "Arcfelismerés AF/AE/FE" funkció akár 9 emberi arcot is automatikusan érzékel a képen, és ennek megfelelõ en állítja be az élességet, az expozíciót és a vakuteljesítményt. A funkció nagyobb csoportok és távoli vagy mozgó alanyok esetén is jól mû ködik. Egyedül a PowerShot S5 IS fényképezõ gép esetén használható az Arcfelismerés AF/AE funkció videó rögzítése közben is, ilyenkor a gép az élességet és az expozíciót is folyamatosan a mozgó alanyoknak megfelelõ en állítja. A technológia hardver-alapú, ezért ugyanolyan gyorsan reagál, mint a normál AiAF élességállítás.
A vaku segítségével mû ködõ vörösszem-korrekción kívül (amely fényképezés közben csökkenti a vörösszem-effektus hatását), rendelkezésre áll lejátszás közben az elkészült fotókra alkalmazható vörösszem-korrekció funkció is, így nincs szükség utólagos számítógépes manipulációra. Ez a technológia az "Arcfelismerés" funkció megoldásait használja a kép elemzéséhez, és az észlelt vörösszem-hatás eltüntetéséhez. A felhasználó ezenkívül kézzel is korrigálhatja az effektust.
Sokoldalúság
A felhasználók visszajelzéseinek hatására a Canon fejlesztõ i a korábbi 2, 0 hüvelyk képátlójú LCD kijelzõ t 2, 5 hüvelykre növelték, a felbontás pedig 207000 pixelre növekedett. A kijelzõ bármilyen irányban hajtható, így a felvételkészítés különleges testhelyzetekben is lehetségessé válik – például csípõ magasságból vagy a gépet fej felett tartva.
A nagy ISO érzékenységekkel (akár ISO 1600-ig) történõ fényképezést segíti az optikai képstabilizátor és a DIGIC III processzor fejlett zajcsökkentési funkciója. Az új "Auto ISO Eltolás" funkció gombnyomásra megnöveli az érzékenységet – és ezzel lehetõ vé teszi a záridõ csökkentését – ha a felhasználó úgy érzi, hogy a fényképezõ gép bemozdulása várható. Az új vakupapucs külsõ EX Speedlite vaku, vagy segédvaku-rendszer használatát is lehetõ vé teszi a természetes vagy különleges megvilágítási hatások eléréséhez.
Kiváló videó funkciók
Az "Arcfelismerés" funkció videó-készítés közbeni használatán túl a PowerShot S5 IS fényképezõ gép külön kijelölt videó gombbal is rendelkezik, hogy a felhasználó akár fényképezés közben is azonnal elkezdhesse a mozgóképrögzítést. Az új "Hosszú videofelvétel" mód kibõ víti a VGA filmek rögzítési idejét a 30 kép/mp-es képfrissítési sebesség megtartásával. A hangjegyzetek és videofilmek sztereó hangjának hangerejét 64 lépésben lehet állítani, és szélzaj-szû rõ is rendelkezésre áll a kiváló hangminõ ség eléréséhez. A felhasználó a videofelvétel rögzítése közben is készíthet állóképeket.
Kreatív fényképezés
A 22-féle felvételi mód között megtaláljuk a teljesen Automatikus, illetve a Manuális felvételi módot, a Blende-elõ választás, Záridõ -elõ választás és Egyedi felvételi módot. A Saját kategóriák funkció az Arcfelismerés és a kiválasztott felvételi mód alapján automatikusan olyan kategóriákba sorolja a képeket, mint Emberek, Tájképek és Események, ezzel megkönnyíti a rendszerezést. A PowerShot S5 IS néhány olyan funkcióval is rendelkezik, amely fõ ként a gyakorlott fotósok számára jelent elõ nyt. Az új folyamatos autofókusz a mozgó témát is élesen tartja 1, 5 kép/mp-es sorozatfelvételek készítése során. A Biztonsági FE automatikusan szû kebbre veszi a blendét a túl fényes képrészek kialakulásának megakadályozására, ha a témához közel használja a vakut, a Biztonsági MF pedig a manuális élességállítás során segít a fókusz finombeállításával.
Rendelkezésre áll az AEB (Automatikus expozíciósorozat) funkció is, valamint lehetõ ség van élõ hisztogram megjelenítésére az expozíció helyes becslése érdekében. A könnyû használatnak és a fejlett funkcióknak köszönhetõ en a PowerShot S5 IS fényképezõ gép kezdõ és haladó fotósoknak is maximális élményt nyújt a fotózás során.
Nyomtatás
A PowerShot S5 IS fényképezõ gépnek saját "Nyomtatás" menüje van a közvetlen nyomtatási lehetõ ségek gyors eléréséhez. A PictBridge-kompatibilitás segítségével a felhasználó közvetlenül nyomtathat képeket PictBridge-kompatibilis nyomtatón számítógép használata nélkül. A "Nyomtatás/Megosztás" gomb megnyomásával az aktuális kép azonnal nyomtatható, illetve áttölthetõ Windows és Macintosh rendszerû számítógépekre.
Szoftverek
A PowerShot S5 IS fényképezõ géphez a következõ Canon szoftvereket mellékelik:
- ZoomBrowser EX 5. 8 (Windows), ImageBrowser 5. 8 (Macintosh), amely képek, videók és diabemutatók rendszerezéséhez, szerkesztéséhez, valamint digitális fotóalbumok létrehozására és nyomtatására használható.
- RemoteCapture Task 1. 7 (Windows és Macintosh), amely a számítógéppel vezérelt fényképezést teszi lehetõ vé.
- PhotoStitch 3. 1, amely a panorámaképek létrehozását kínálja fel több képbõ l (Windows és Macintosh).
A szoftverek által támogatott operációs rendszerek: Windows 2000 (SP4), XP (SP1/2), Vista és Macintosh OS X v10. 3-v10. 4. A fényképezõ gép PTP protokollt használja a vezeték nélküli adatátvitelhez Windows XP és Mac OS X gépekre, és az MTP protokollt a képek és videók átviteléhez a Windows Vista gépekre.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 19:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése