2017. május 28., vasárnap

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - PS4 - Újszerű - Playstation 4 - 1 Ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható kifogástalan állapotban lévő The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited angol nyelvű Sony Playstation 4 (PS4) játékszoftver, 1 forintról, rejtett minimál ár nélkül! A lemez tökéletesen működik, eredeti Sony termék, nem utángyártott másolat. Az aukció további részét képezi a képeken látható kézikönyv, tok, illetve a játék borítója is (vagyis a komplett játék). A játékhoz NEM KELL Bethesda ESO előfizetés, játszható nélküle!
A játék nem dohányzó, állatoktól mentes lakásból kerül eladásra, első tulajdonosától. A feltöltött képek minden esetben az aukcióra bocsátott terméket ábrázolják.
A The Elders Scrolls Online, hasonlóan elődjeihez, Tamriel földjére kalauzolja el a játékosokat. Ezer évvel járunk a Skyrim eseményei előtt, sárkányok még sehol sincsenek, a Morrowind és az Oblivion eseményeire is még legalább nyolcszáz esztendőt kell várni. A világ biztonságát ezúttal egy Molag Bal nevű daedra herceg (ők az univerzum démonai) fenyegeti, aki össze akarja olvasztani saját létsíkját a játék világával. Molag Bal hamar követőkre talál Tamrielben, és úgy tűnik, hogy minden sínen van az ördögi terv megvalósítását illetően – aztán megjelenik az általunk megtestesített karakter. Rólunk elsősorban azt érdemes tudni (ez ki is derül az első pár percben), hogy lélek hiányában képtelenek vagyunk meghalni. Ezen felettébb hasznos képesség birtokában hamar világossá válik, hogy egyedül mi (és egy maroknyi jófiú) leszünk csak képesek megállítani Molag Balt, és miután elmenekülünk a herceg ördögi létsíkjáról, azonnal bele is kezdünk Tamriel apró lépésekben haladó megmentésébe.
Kiadó:
ZeniMax Online Studios
Fejlesztő:
Bethesda Softworks
Típus:
RPG, szerepjáték
Megjelenés dátuma:
2015. június 9.
Ajánlott fogyasztói ár:
9. 990 Ft
Lemez(ek) állapota:
10/10
Hibátlan, karcmentes, újszerű állapot.
Kézikönyv és mellékletek állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Tok illetve borító állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Garantáltan nálam kapható a piacon a legalacsonyabb áron a játék! Kérlek, hogy tekintsd meg a további aukcióimat is, ahol különféle Xbox 360 és Playstation 3 játékszoftvereket találhatsz, illetve vásárolhatsz akár 1 forintról, vagy nagyon alacsony, kedvező áron! Nem hiszel a szemednek hogy ilyen olcsó? Nézd meg értékeléseimet: Doom, Killzone, Guitar Hero, Evolve és egyéb PS4 játékokat adtam el az elmúlt időszakban mélyen ár alatt!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csere érdekelhet, ha van valamilyen ajánlatod, ne habozz! Köszönöm az érdeklődést, kellemes licitálást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-11 18:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése