2017. május 29., hétfő

M-LED LED STARLIGHT II (6x3w) RGB (6 szín) +GARI* - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

M-LED LED STARLIGHT II (6x3w) RGB+WOP (6 szín) DMX fényeffekt
Műszaki adatok:
- 6 db nagy fényerejű LED fényforrás
- RGB+WOP: piros, zöld, kék + fehér, narancs, lila
- LED-ek: 6x3w
- Hangvezérelt, beépített mikrofonnal rendelkezik
- Állítható hangerő érzékenység
- Hangra színek váltása, villogtatása
- Strobo funkció
- 100. 000 óra LED élettartam
- Nem igényel hűtést
- Igényes formatervezés
- Falra, plafonra szerelhető
- Fogyasztás: 18w
- Műanyag ház
- Tömeg: 0, 4 kg
- Méret: 17 x 16 x 17 cm
- Kisebb discokba, házibulikba, kerti partyra
- Hangulatvilágításnak is ideális
Termékleírás:
A LED Starlight II a nagy sikerű hagyományos Starlight 6 színű változata. 6 LED fényforrással rendelkezik, LED-enként 3w, tehát összesen 18w teljesítménnyel. Különlegessége, hogy minden LED színe más, így a termék RGB: piros, zöld, kék + WOP: fehér, narancs, lila fénycsóvákat egyaránt képes produkálni. DXM, valamint hang vezérléssel is rendelkezik. A színeket váltogatja, villogtatja, emellett váltogatja a fénycsóvák irányát a led panel forgatásával. Falra vagy akár mennyezetre is szerelhető, kiválóan helyettesíti, a discogömböket, de látványban a legtöbb hasonló árkategóriájú fényeffektet veri. Nagy nyitás szögének köszönhetően akár nagyobb termeket is bevilágít. A LED technológiának hála kis tömegű kevés fogyasztású termék. Ajánljuk házibulikba, kisebb discokba, rendezvényekre, pubokba.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 1 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
1 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
13. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-09 17:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése