2017. május 27., szombat

Peppa malac George ovis hátizsák - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Óvodás korú kisgyermeked számára a kék színű hátizsák nagy örömet fog okozni. A Peppa malac kalandos történeteiből ismert főszereplő kisöccse, George díszíti a táska elejét, aki focilabdával gyakorol lelkesen a meccsre. A kismalac kedvenc elfoglaltságának stílusa jellemzi a terméket, a két rekeszes ovis hátizsák oldalsó részén, és még a cipzárak húzókáján is megjelenik a focilabda mintázata. A kicsi kényelméről a párnázott hátkiképzés, és az állítható vállpántok gondoskodnak, melyeken a fényvisszaverő elemek óvják biztonságát közlekedés közben. A termék jellemzői: - Kiváló minőség- Eredeti Peppa malac megjelenés- Méretre állítható vállpántjai és hátkiképzése párnázott a kényelmes viselet érdekében- Cipzárjainak húzókája focilabda mintát kapott- Vállpántjain fényvisszaverő elemekkel ellátva a biztonságos közlekedés érdekében- 1 nagyobb, 1 kisebb rekesszel, és két oldalsó tartó résszel ellátva készült- Mérete: 31 cm magas x 24 cm széles x 10 cm mélységű 3 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 12:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése