2015. november 29., vasárnap

Timberland bakancs 37-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Timberland fekete, bőr, női bakancs 37-as méret. Made in Italy.
UK:   4     EUR:   37    USA:   5    CM:   22, 5 cm
Leírás:
- fekete vízálló bakancs, részben nyersbőr betétekkel
- anti-fatigue technológia, mely tökéletes kényelmet biztosít, elnyeli a rázkódásokat és visszaforgatja az energiát egész napos használat esetén is
A termék a Timberland Earthkeepers® kollekció része
A mára hihetetlenül népszerűvé vált Timberland márka története valójában 1952-ben kezdődött, amikor is Nathan Swartz megvette az Abington Cipőgyár felét, majd 3 év múlva már az egész cég az ő keze alá került. Fiaival vágott bele a legújabb cipőgyártási technikák megismerésébe, mely odáig vezette őket, hogy olyan eljárással kezdtek cipőket gyártani, amivel a cipő talpát és a bőr felsőrészt varrás nélkül illesztették össze, ráadásul az ezzel a technikával készül! t lábbelik tökéletesen vízállóak is lettek. Ezek a cipők a mára már ikonikussá vált sárga színben készültek és Timberland néven futottak, melyek népszerűsége miatt 1978-ban a céget is átkeresztelték Timberland Company-ra.
Azonban itt még nem álltak meg. Profizmusukat nem csak a cipőgyártás, de egyéb ruházati termékek terén is kamatoztatták. Így nem csak a túrázóknak lehet kedvence a márka, hiszen mára már rengetegféle ruházati terméket dobtak piacra, férfiaknak és nőknek egyaránt. A minőségből azonban egy jottányit sem engedtek immáron 1952 óta.
Az aukció 1. -ról indul a figyelem felkeltése miatt. Minimálár van. Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki utalással lehetséges.
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék hel! ye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hé! tköznap!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, kérlek erre reagálj, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-12-19 18:27 . Timberland bakancs 37-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése