2015. november 28., szombat

Bioderma HYDRABIO Szérum 40ml - Jelenlegi ára: 4 600 Ft


Bioderma HYDRABIO Szérum 40ml
Intenzív hidratáló koncentrátumvízhiányos, nagyon száraz és érzékeny bőr hidratálására
Javasolt: Dehidratált, nagyon száraz, érzékeny arcbőr mindennapos ápolására. A dehidratáció kezelésére, kialakulásának megelőzésére.
A Hydrabio Szérum azonnali és egész napon át tartó komfortérzetet biztosít. Használatával a bőrfelület megnyugszik, újra hidratált, rugalmas, puha és kellemes tapintásúvá válik.
Tulajdonságai:
· Bioderma innováció: szabadalmaztatott Aquagenium® komplex tartalma előrelépés a vízhiányosbőr kezelésében. Fokozza a vízhiányos bőr természetes folyadék utánpótlását és vízmegtartó képességét, erősíti a bőr védőfunkcióját és természetes ellenálló képességét. Használatával a bőr üdébbé, fiatalosabbá válik.
· A Hydrabio Szérum megelőzi a dehidratáltság kialakulását, ! használatával a vízhiányos bőr rugalmassá, fiatalosabbá válik, ellenáll a szárazságot és irritációt okozó külső hatásokkal szemben, így kevésbé reaktív és érzékenysége csökken.
· Azonnal csillapítja a dehidratált bőrre jellemző tüneteket: húzódó, szurkáló, bizsergő érzés, viszketés.
· Intenzív bőrtápláló összetevői pótolják a száraz bőrből hiányzó lipideket, javítják a bőr természetes folyadékellátását. Intenzíven és hosszantartóan hidratáló összetevői helyreállítják a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, növelik a hámréteg vízmegkötő képességét, ezzel is erősítve a bőr természetes ellenálló képességét és védőfunkcióját, továbbá fokozzák a bőr feszességét és rugalmasságát.
· Gondosan válogatott összetevői révén kitűnően tolerált készítmény.
· Hipoallergén, színezőanyag mentes.
· ! Könnyed textúrája a bőrfelszínről gyorsan felszívódik! .
· Kitűnő smink alap.
· Nem miteszerképző.
A BIODERMA Hydrabio termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.
Lejárati dátum: 2017. 07.


Jelenlegi ára: 4 600 Ft
Az aukció vége: 2015-12-18 17:27 . Bioderma HYDRABIO Szérum 40ml - Jelenlegi ára: 4 600 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése