2015. november 26., csütörtök

Antik ezüst hatdarabos evőkanál készlet - Jelenlegi ára: 99 990 Ft


 
6 db antik ezüst hegedűnyelű evőkanál
Az eszközök, 1867-1937 közötti belföldi diannás 800 -as ezüst fémjellel, valamint mesterjellel vannak ellátva.
A kanalak hossza 22, 5 cm, súlyuk összesen 409 g körül van.
Futó aukcióim között egyéb antik ezüstneműk is megtekinthetők.
Készítettem egy rövid videót az aukció tárgyáról:
Cseretárgyként érdekelnek minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök.
MINDEN FOTÓ A LICIT TÁRGYÁRÓL KÉSZÜLT
Személyes átvétel Budapesten, a Déli Pályaudvar közelében, munkanapokon 10: 00 - 17: 00 közötti időszakban, ettől eltérő időpontban - előzetes egyeztetés után - Budán, a Sváb-hegyen történik.
Az aukció lezárultát követően - kb. fél órán belül - minde! n vásárlóm kap egy vásárlási értesítő emailt, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatkozó egyéb feltételeket.  Az aukció nyertese vállalja, hogy
3 napon belül ÍRÁSBAN,
az értesítőben szerepeltetett email címre elküldött levelében közli, hogy személyes átvétel útján, vagy postai küldemény formájában kíván a termékhez jutni.
Küldemény átvétel
Vidéki vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybevételével is hozzájuthatnak a megvásárolt termékhez, a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. egyéb szállítási lehetőségek díjainak megfelelően.
Nem célom a szállítási költség kapcsán Önnel tömetni a posta zsebét, de egyes termékeim épségben történő célbajutásának feltétele a "törékeny" minősítés. Rossz tapasztalatok alapján az alapdíjas postai módozatokat ma már nem kezelik kellő gondossággal.
A  ár! listájáról egy olcsóbb - az eddigi tapasztalatok alapján ! - megbízhatóbb küldeménytovábbítási lehetőségről tájékozódhat.
A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL -lal vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni.
A banki jóváírást követően, 1-2 munkanapon belül postázok.
!!! UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES !!!


Jelenlegi ára: 99 990 Ft
Az aukció vége: 2015-12-13 22:18 . Antik ezüst hatdarabos evőkanál készlet - Jelenlegi ára: 99 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése