2021. április 26., hétfő

JIAOGULAN - halhatatlanság gyógynövénye ( Gynostemma pentaphyllum)ötlevelű Ginzeng magok!6db mag - Jelenlegi ára: 550 Ft

JIAOGULAN - halhatatlanság gyógynövénye ( Gynostemma pentaphyllum)ötlevelű Ginzeng magok! 6db mag
Halhatatlanság növénye!
Aukció tárgya 6db mag
 Kúszó növény, indák segítségével szinte bármire felkapaszkodik.  
Nagyon szívós fajta, jól bírja a telet, csak a föld feletti hajtásai fagynak el, és tavasszal újra kihajt tőről.
Érdemes lombbal letakarni, ha jön a tél, hogy megvédjük a hidegtől. Ha cserépben neveljük, akkor a szobában egész évben zöldell.
Júliustól augusztusig virágzik, leveleit télre hullatja el.
A beporzását rovarok végzik. A napos helyeket kedveli, ne ültessük árnyékba!
Jótékony hatást gyakorol a vérnyomásra, koleszterin-szintre, erősíti az immunrendszert, adaptogén hatású, elűzi a depressziót, és még a daganatok kialakulását is gátolja.
 Megszünteti az álmatlanságot (89-95%-os javulásokról számoltak be a kutatások), szabályozza a vérnyomást, serkenti a szívműködést (más gyógynövényekkel kombinált kezeléses kísérletekben az egy veréssel továbbított vér mennyiségét 37%-kal, a perctérfogatot 21%-kal növelte).
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!
JIAOGULAN - halhatatlanság gyógynövénye ( Gynostemma pentaphyllum)ötlevelű Ginzeng magok! 6db mag

Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 20:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése