2021. április 30., péntek

Aerosmith - Nine Lives - Jelenlegi ára: 600 Ft

Kazetta: teszteli sajnos nem ált módomban, mert készülékel nem rendelkezem. Mindenki ennek tudatában licitáljon, mert utolagos reklamációt nem tudok elfogadni.  
Minimum1500Ft feletti vásárlás estén postázom csak!!!! Aki nem veszi ezt figyelembe (nem kifogás, hogy nem szokott adatlapokat olvasni!!! ) és a megadott értékhatár alatt postázást szeretne azt sajnos innentől kezdve negatív értékeléssel díjazom!  
- Licit törléssel nem foglalkozom, így mindenki gondolja végig mire és mennyiért licitál! Ha erre hivatkozva valaki nem kivánja utána átvenni a terméket azt minden esetben negatív értékeléssel honorálom!
- 5000Ft alatti vásárlás esetén a vásárló kérem egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot (mailben gyorsabb és nyoma is marad), az átadás meg két héten belül történjen meg. Ha ez  nem történik meg semmleges értékeléssel lezártnak ítélem az aukciót és újrahírdetem a terméket!
- Több temék licitálása esetén természetesen bevárom amíg lejár a többi termék is, de itt azért kérném, hogy az első megnyert tétel után maximum 1 hónappal (hiába van még több termékért versenybe a vásárló) rendezzük az addig megnyert / megvásárolt tételeket adásvételét. Ennek oka! 3-4 hónapig nem kivánok bevárni mindenféle aukciót! Tudom ez így több találkozással járhat vagy több postaköltséggel én mégis ragaszkodnék hozzá.
Személyes átadásról ezeket kell tudni!
- A megadott kerülteben történik az átvétel! Akik gyakran vásárolnak tőlem, ott előfordulhat eltérés e véget, de egyszeri pár százas tételnél nem kívánok rugalmas lenni ilyen téren a továbbiakban.
- Az időpontokat én adom meg nem a vásárló!  
- A munkabeosztásom olyan amilyen, általában a délelötti órákban érek rá, így ezt is vegye figyelembe mindenki vásárlásnál.  
Postázni csak a Magyar postán keresztül áll módomban. Ezen belül MPL csomagként (postán maradó lehet), illetve az MPL csomagautómata közül lehet választani. Mindkettőnél a sima postai árak a mérvadóak, vaterán rendelhető különböző MPL kedvezmények (VATERAFURTÁR stb. ) nem játszanak! Semilyen futáros megoldás nem játszik! Különböző egyébb opciók, hiába olcsóbb nem érdekel!  Tisztában vagyok vele, hogy vannak más lehetőségek, de én ezt a két opciót tudom felajánlani és egyedi kérésre se áll módomban változtatni ezen. A kiírt árak tájékoztató jellegűek, ha emel a posta én is nyilván az emelt áron postázom el csak a terméket! Ha valaki leütés után ezeket nem tartja tiszteletben és alkudozni kezd az árakról, sajnos mostantól negatív minősítésel díjazom.  

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 11:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése