2020. június 29., hétfő

Sony HCD-ED1A Érdekes Retró fém előlapos mikro hifi torony rádió - CD - erősítő AUX 60W ingyen száll - Jelenlegi ára: 12

Ingyen szállítással! Azaz csak a termék árát kell fizetni, az MPL szállítási költséget mi vállaljuk előre utalás után, akár postapontra akár házhoz szállítás esetén is! Így nincs más teendője, csak a termék(ek) árát kell utalni a megadott számlára és alaposan becsomagolva érkezik a termék. Csak előre utalás esetén ingyenes szállítás !!! A termék átvehető személyesen is Berettyóújfaluban egyeztetett helyen és időpontban.
Sony HCD-ED1A Érdekes Retró fém előlapos mikro hifi torony rádió tuner - CD - erősítő AUX 60W ingyen szállítás 
Érdekes megjelenésű komoly nehéz picike mikrohifi , ami rendelkezik RCA AUX bemenettel, így akár PC hangfalak helyett is használható. Hangfalai állítva a készülék mellet vagy a készülékre csatolva is használhatók. Meglepően jó hangzása és erőteljes hangja van.
Teszteltük, a teszt során az alábbiakat tapasztaltuk:
A készüléknek működik, a  rádiója tisztán szépen fogja az adókat.   Az erősítője és hangfalai is hibátlanok, szép hangja van. A CD is egyből olvas. Egyedül a magnója nem működik, azt valószínüleg szíjazni kell ....
Főbb Jellemzők
-Digitális hangolású analóg tuner
- CD ( nem MP3 )
- Magnó ( nem működik )
- Erősítő
- Aux bemenet
- Előre programozott hangszínek
Hálózatból felvett teljesítménye 60W
Hangfal jár hozzá
Távirányító nincs hozzá
Esztétika: A képen látható állapotban. Mivel használt készülék, ezért kopások, karcolások, használati nyomok, sérülések előfordulhatnak rajta  a szállításból és a használatból adódóan. Láthatóan a hangfalak kábele és csatlakozója javítva volt .

Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-29 11:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése