2020. június 26., péntek

Nokia 7.2 Dual Sim 64GB Black EU - Jelenlegi ára: 83 160 Ft

Nokia 7. 2 Dual Sim 64GB 
 
 
 
NOKIA 7. 2 64GB 
Képernyő: 6. 3 "
Qualcom Snapdragon 660 (8 mag,  4x2, 2 GHz Kryo 260 és 4x1, 8 GHz Kryo 260)
Belső memória: 64 GB
RAM memória: 4 GB
Rendszer: Android 9. 0 Pie + Android One
Kamera: 20, 0 Mpix - első, 48, 0 + 8, 0 + 5, 0 Mpix - hátsó, tripla
Akkumulátor: 3500 mAh lítium polimer
 
 
Menj és alkoss
Engedd szabadon a kreativitásodat a Nokia 7. 2-vel. Készíts hihetetlen fényképeket, nézd a videóidat HDR minőségben, miközben akár 2 napra is elfelejtheted a töltőt?. Mindez pedig remekül fut az Android 9 Pie szoftveren ? amikor azt hinnéd, hogy ennél már nem is lehet jobb, még mindig képes javulni.
 
48 MP tripla kamera ZEISS optikával
Engedd szabadon a kreativitásodat a triplaszenzoros kamera és a kifogástalan ZEISS optikák segítségével.
 
Egy nagyon érzékeny, a legapróbb részleteket is rögzítő 48 MP-es főszenzorral, a valósághű ZEISS portrék készítését elősegítő 5 MP-es mélységérzékelővel, és végül, de nem utolsósorban egy rendkívül széles, 118°-os, 8 MP-es érzékelővel is büszkélkedhet ? így a teljes képet megörökítheted.
Fényképek, amiket érdemes megosztani
Egyedi portrékat készíthetsz a különféle exkluzív bokeh hatásokkal, ilyen például a ZEISS Modern, a ZEISS Swirl és a ZEISS Smooth ? mindezeket arra tervezték, hogy életre keltsék a legendás ZEISS lencsék vizuális hatását és a háttér jellegzetes elmosódásait.
 
 
 
Emellett a bőr tónusának tökéletesítésére, az általános képminőség kiegyenlítésére és a sötétebb részletek megvilágítására különféle eszközök állnak a rendelkezésedre.
 
HDR videó. Mindig.
A csak Nokia okostelefonokon elérhető PureDisplay kijelző rendkívül éles képeket tesz lehetővé. Az összes videó, amit megnézel ? valós időben ? alakul át nagy dinamikatartományú (HDR) tartalommá az éles és színekkel teli kép elérése érdekében. Mindeközben hátradőlhetsz, lazulhatsz, és élvezheted ezt a nagy fényerejű, 6, 3? Full HD+ kijelzőt.
Lásd a tartalmakat milliárdnyi színben
Merülj el teljesen a videóidban a Pixelworks erre tervezett processzorának köszönhetően. Javítja a színeket, és az összes videótartalmat HDR minőségre állítja ? így 17 millió színárnyalat helyett akár milliárdnyi színárnyalatot jelenít meg.
Nagy fényerejű képernyő - még a szabadban is
Nem látod a képernyőt a napsütésben? A Nokia 7. 2-vel ez nem történhet meg. A nagy fényerő és a helyi kontrasztjavítás gondoskodik a lenyűgöző megjelenítésről - bármikor, bárhol.
 
Nagyobb teljesítmény. Kevesebb töltés.
A nagy teljesítményű Qualcomm? Snapdragon? 660 processzor és a legújabb Android ? 9 Pie operációs rendszer ötvözete azt jelenti, hogy a készülék akár két napot is kibír töltés nélkül. 1 A Nokia 7. 2 ezenkívül tartalmaz egy MI-vel támogatott adaptív akkumulátort, amely a leginkább használt alkalmazások számára tartja fenn az üzemidejét.
 
Minden az esztétikáról szól
A finn dizájn ihlette Nokia 7. 2 tökéletes egyensúlyban van: ez az alapos tervezés és a prémium anyagok harmóniája. A formatervezés valóban időtálló, nemcsak jól néz ki, hanem tartós is.
A súlya a fele. Kétszer erősebb.
A Nokia 7. 2 csúcstechnológiás polimer kompozitból készül, amely kétszer olyan strapabíró, mint a szokásos polikarbonát, de az alumínium súlyának csak a fele. Mindezt egy ellenálló fémváz öleli körül, így könnyebb, karcsúbb és erősebb a készülék, ami kiállja az élet próbáit.
Tartós üveg. Tökéletes kivitelezés.
A Nokia 7. 2-t úgy terveztük, hogy a mindkét oldalán finoman ívelt 2. 5D Corning? Gorilla? Glass elegáns és erős, de mégis gyengéd, selymes hatású legyen a kezedben.
Design, amely kiállja az idő próbáját
A fényt szétszóró szaténüveg és a már jól ismert mintájú fénytörés fejet hajt a finn üvegkészítés hagyományai előtt ? az eredmény időtlen, látványos megjelenés.
Pont olyan sima, mint amilyennek tűnik
A többrétegű bevonat miatt a Nokia 7. 2 lenyűgözően sima, fémes felületű, és természetes északi színekben kapható ? a stílusodnak megfelelően választhatsz a faszén, a ciánzöld és a jégszín között.
 
Készen áll az Android 10-re és az újabb operációs rendszerekre
Egy telefon, ami idővel egyre csak jobb és jobb lesz. A legújabb Android 9 Pie biztosítja, hogy a rendszer 2 évig kapja a frissítéseket, és 3 évig érkeznek a biztonsági javítások is.
 
Egy kis segítség, bárhová is mész
Tarts lépést felgyorsult életeddel a Google Segéd gomb használatával 2. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt, akár a szoba fényeit is állíthatod. Az asszisztens minden használat alkalmával tanul és egyre jobban alkalmazkodik - így többet hozhatsz ki az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal.
Még több dolgot intézhetsz érintés nélkül
A Google Segéd Ambient Mode-jában ellenőrizheted az időjárást, megnézheted a teendők listáját, és vezérelheted a zenét és az intelligens otthoni eszközöket anélkül, hogy megérintenéd a készüléket. Ezenkívül töltés közben digitális képkeretté változtathatod a telefonodat.

Jelenlegi ára: 83 160 Ft
Az aukció vége: 2020-06-26 16:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése