2020. március 30., hétfő

BenQ Kivetítő TH550 Fényerő: 3500 lm 1920 x 1080 HDTV 20000 : 1 Fehér - Jelenlegi ára: 362 900 Ft

Az ellátás és a megrendelések teljesítése zavartalan a koronavírus-helyzetben is.
A külföldről érkező termékek a határzárak miatt 2-3 napot csúszhatnak
BenQ Kivetítő TH550 Fényerő: 3500 lm 1920 x 1080 HDTV 20000 : 1 Fehér
Termék azonosító: 758456
BenQ TH550 projektor
Fényerő: 3500 lm
Beamer felbontások: 1920 x 1080 HDTV
Dyn kontrasztarány: 20000: 1
Beépített hangszóró
Ragyogó képteljesítmény
Mutassa be a nagyfelbontású tartalmat, és élvezze a lenyűgöző kékképeket, videojátékokat és egyéb HD tartalmakat lenyűgöző minőségben, nagy kontrasztú, és ne tömörítse vagy csökkentse a tartalmat. A TW535 natív felbontása 1280 x 800 (WXGA).
Kiváló fényintenzitás még fényes környezetben is
A hatalmas 3600 lumen fényerő garantálja az optimális megjelenési minőséget még fényesen megvilágított helyiségekben is. Ideális otthoni mozi- vagy sportestekhez - Nézze meg izgalmas sporteseményeket vagy vonzó filmeket családjával vagy barátaival - az arcod lelkesedéssel ragyog!
Magas kontrasztarány a kiváló olvashatóság és a finom gradiens biztosítása érdekében
A 20 000: 1 nagy teljesítményű, természetes kontrasztarány csak az integrált DLP technológiának köszönhetően lehetséges és jelenleg a legkorszerűbb! Teljes üveg optikai objektívrendszere lenyűgöző tisztaságot, sima színátmenetet és színátmenetet biztosít, különösen a középső részben, és rendkívül éles olvashatósággal - vigye a barátait és a családját a vizuális kommunikáció új szintjére - elbűvöl téged!
Számos HDMI és VGA port az univerzális csatlakoztathatósághoz
A TW535 készüléket kifejezetten két HDMI és VGA porttal fejlesztették ki, hogy megkönnyítsék a különféle külső eszközök csatlakoztatását. Barátainak elhozzák a megfelelő filmet egy filmes éjszakához a notebookjukkal, kényelmetlen adapterek és kábelrendek nélkül.
Függőleges trapézkorrekció a tökéletesen igazított képformátumokhoz
Az sg A & quot trapéz effektus& quot kompenzálva van - Különösen akkor, ha a projektort nem lehet pontosan a közepére állítani, esetleg a dohányzóasztalra vagy egy polcra. A függőleges keystone funkció optimalizálja a kép reprodukcióját és professzionálisan megjelenített táj formátumokat készít. A pontos kulcskorrekciónak köszönhetően professzionálisan beállított képeket szinte bárhová, szinte bármilyen szögből vetíthet, a minőség romlása nélkül.
Három egymástól függetlenül állítható láb
Három egymástól függetlenül állítható láb növeli a TW535 rugalmasságát a hagyományos, csak egy állítható állvánnyal rendelkező kivetítőkhöz képest. A kép tájolása, valamint a szokásos környezetben való használata sokkal könnyebbé válik, és a kivetítő néha elmozdulhat anélkül, hogy teljesen új beállítást kellene beállítania.
Jelentős kialakítás a helytől független telepítéshez
A karcsú műanyag tok egy karcsú és kompakt ipari kialakításban gyakorlatilag bármilyen szennyeződést és ujjlenyomatot ellenáll - ideális a rugalmas otthoni felhasználáshoz és az A-ból a B-be történő szállításhoz. A kezelő intuitív kialakítása a projektoron és a távirányítón megkönnyíti a kép beállítását és testreszabását. minden helyzetváltoztatás után.
Világvezető SmartEco? technológia a zöld hüvelykujjért
Mint a világ vezető DLP? vetítőkészüléke, a BenQ ismét technológiai előnye van, és a DLP? termékcsalád első gyártójaként használja a Philips által kifejlesztett és a BenQ-ra optimalizált lámpástechnikát. A SmartEco? javítja a kivetítők középpontját, a lámpa élettartamát akár 80% -kal - teljes sebességgel. Ugyanakkor az energiafogyasztás akár 70% -kal is csökkent. Fedezze fel a megtakarítás számos lehetőségét a teljes vetítőképességgel a BenQ TW535 készülékkel!
SmartEco? mód
A SmartEco? mód a kivetítő lámpateljesítményét energiahatékony módon igazítja a képtartalomhoz, és csak annyi fényt generál, amennyire valóban szükséges. A kontrasztarány és a fényerő optimalizálva van.
Lámpatakarékos mód
A & quot LampSave mód& quot a vetítőlámpát dinamikusan beállítja a megjelenítendő megfelelő tartalomra, és a normál működéshez képest akár 50% -kal növeli a lámpa élettartamát. A lámpák ritkább cseréjével valóban pénzt spórolhat meg!
Könnyű hozzáférés a lámpához az egyszerű cseréhez
A kivetítő tetejére rögzített fedél nagyban megkönnyíti a vetítő lámpa elérését. Ilyen módon a lámpa gyorsan és egyszerűen cserélhető. Függetlenül attól, hogy a kivetítőt asztalra, polcra vagy mennyezetre telepíti - a hozzáférési panel megkönnyíti a lámpa bárhol, bármilyen szögből történő cseréjét.
& quot Egygombos& quot hozzáférés az összes telepítési szolgáltatáshoz
Gondosan átalakítsa! - A TW535 távirányítóján van egy & quot Quick-Install-Button& quot , amely a telepítésbarát funkciókhoz vezet, például pl. A tesztképhez vagy a keystone korrekciójához, anélkül, hogy zavarba kellene kerülnie, részben a teljes képernyős képernyőmenüket, és ezzel elveszíti a film várakozását.
Tökéletes és tartós képminőség a DLP technológiával
A Digital Light Processing (DLP) 2015-ben elnyerte a & quot Merit Academy& quot díjat! Ezt a vezető technológiát az összes digitális és változatlanul az IMAX mozi körülbelül 90% -ában használják. A nemzetközi piacon az összes kivetítő több mint 50% -a DLP technológiával van felszerelve. Mi, a BenQ, büszkék vagyunk arra, hogy abszolút elsőszámú gyártónk vagyunk a világ legkelendőbb DLP kivetítői között!
színpontosság
A BenQ otthoni használatra szánt DLP kivetítői a legintenzívebb, mégis valósághű színeket, valamint a képeket minél élénkebben szállítják. Ezen felül a BenQ egyesíti az értelmes innovációkat, például a cserélhető, hatszínű színes tárcsákat a DLP BrilliantColor ? technológiával.
hosszú élet
A DLP chipek hihetetlenül tartós mikrotükröi és a szinte hermetikusan lezárt ház garantálják, hogy a BenQ DLP projektorok repülő színekkel megfelelő időben teljesítsék a tesztet, és legalábbis ne veszítsék el a képminőséget! A BenQ kivetítők kialakítása megakadályozza a por felhalmozódása vagy a túlzott hő okozta károkat. Megbízható teljesítményüknek köszönhetően a BenQ kivetítők továbbra is sok örömet fognak nyújtani Önnek és családjának, még évek után is, és a gyors lámpacsere után is mindig újszerűnek tűnnek.
& quot Borotvaéles! & quot
Az egyes képpontok kitöltési sebességének maximalizálásával és a BenQ exkluzív SmartEco ? technológiájának használatával a BenQ DLP kivetítői garantálják a legélesebb részletet a kristálytiszta részletek és a könnyen olvasható szöveg számára.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Jellemzők: 3D-s képességű, HDMI-n keresztül, Keystone, Brilliant Color ?, 3D-s színkezelés, fagyasztás, HDTV kompatibilis, nagy magasságú üzemmód, fali színkorrekció, billentyűzetzár, Eco Blank, jelszóvédelem
Műszaki adatok: Alkalmazási terület (kivetítő): Otthoni kivetítő, Házimozi/HD kivetítő, Irodai kivetítő, Iskolai kivetítő ? Energiatakarékos fényforrás élettartam: 10000 óra ? Fényerő: 3500 lm ? HDMI csatlakozó: 2 x ? Kivetített kép?: 1. 52 - 7. 62 m ? Kivetítő csatlakozók: RCA video, S videó, #####VGA (D-SUB 15pin in), 3, 5 mm-es mini jack, HDMI, USB B típus, RS232, #####VGA (D-SUB 15pin out) ? Kivetítő felbontás: 1920 x 1080 HDTV ? Kivetítő jellemzők: 3D képes, Full HD, Távirányítóval, VGA bemenet ? Kivetítő technológia: DC3 ? Kontraszt arány: 20000 : 1 ? Képformátum: 16: 9 ? Méret, magasság: 120 mm ? Méret, mélység: 221 mm ? Méret, szélesség: 296 mm ? PC felbontás: 640 x 480 VGA, 1920 x 1200 WUXGA ? Standard felbontás: 1920 x 1080 FULL HD ? Szín: Fehér ? Súly: 2. 3 kg ? Teljesítmény (beépített lámpa): 200 W ? Termék típus: Kivetítő ? VGA csatlakozó: 2 x ? Videó üzemmód: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p ? Zoom (digitális): 1. 1 x ? Áramfelvét standby: 0. 5 W ? Áramfelvét üzemben: 260 W ? Élettartam (világítótest): 5000 óra ? Üzemi zaj, ECO: 29 dB ? Üzemzaj (max. ): 33 dB
Szállítás tartalma: Rövid használati útmutató., Távirányító, elemekkel együtt, Hálózati kábel, VGA-kábel Mennyiség: 1 db(Egységár: 362 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 362 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése