2020. február 26., szerda

PÁKAHEGY TÖRLŐ TISZTÍTÓ SZIVACS 67x67x6mm (HxSZxM).( PÁKASZIVACS , PÁKA , FORRASZTÓPÁKA ) - Jelenlegi ára: 140 Ft

PÁKAHEGY TISZTÍTÓ SZIVACS. A megadott méret nedvesen értendő.
A forrasztópákahegyek nedves tisztítására alkalmas celluloz szivacsok a szükséges mértékig hőállóak, de szárazon durva felületűek, méretük lecsökken. Csak nedves állapotban alkalmasak funkciójuk betöltésére. Használatát megelőzően lehetőleg langyos vízben többször átnyomkodjuk, ezáltal az előző használatkor rákerült szennyeződéstől is megtisztítjuk. Mivel a víztől jelentősen megdagad, beszerzésekor ennek a nedvesen lemérhető méretének az ismerete ajánlott. Ez általában a pákatartó szivacs tartójának a mérete.
A pákaszivacsok árát lényegesen befolyásolja azok vastagsága nedves állapotban. Az olcsóbbak kb. 6mm-esek, Az ennél vastagabbak általában  12mm -esek . Ha a páka szivacs tartójának kerete lehetővé teszi,  ilyen pl. a Weller (kattogós) pákáé, sokan a drágább 16mm vastag szivacsot igyekeznek beszerezni. Ehhez hasonló nagyobb méretben forgalmaznak középen lyukas formájú szivacsot is, amelyet sokan kedvelnek, mivel a pákahegyről a salakot, felesleges ónt, szennyeződést ebbe a nyílásba távolítjuk el, nem a szivacs felületére dörgöljük és az újabb tisztításkor az nem kerül esetleg vissza a pákahegyre.
A száraz, kemény állapotban csomagolva forgalmazott pákaszivacsok nedves méretét előre nehéz megsaccolni, mivel azok a gyártástól - csomagolástól függően, használatkor általában 1. 5, de első alkalommal akár 4x vastagabb méretet is felvehetnek.  
Ez alól kivételt képeznek azok az újabban forgalmazott termékek, melyeket nedvesítő, nem párolgó anyaggal átitatva a végleges méretben csomagolják. Ezeket a szivacsokat nagyon fontos első használat előtt intenzíven langyos vízben átnyomkodni, ezáltal belőle a hozzáadott anyagot eltávolítani. Ellenkező esetben alkalmatlanok a forró pákahegyről a szennyeződés eltávolítására.  
Termékeim között előfordul ilyen nedvesítve csomagolt termék is, ez esetben a termékleírásban és a csomagolásban is felhívom az első alkalommal szükséges intenzvebb átöblítésre a figyelmet.
A mellékelt fotó a meghírdetett termékek egyik darabjáról készült. A pákaszivacs kipróbált, én is ilyen anyagú terméket használok, de ha nincs vele megelégedve természetesen vita nélkül visszavásárolom postaköltséggel együtt.
Továbbra is feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igénye szerint, az annak megfelelő díjért. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
Ha a vásárolt termékek összköltsége 500 Ft alatt van, csak személyes átvétel lehetséges.
Több tétel vásárlása esetén csak 1 csomag díját számítom fel, az aktuális díjszabásnak megfelelően.
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 140 Ft
Az aukció vége: 2020-03-17 22:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése