2020. február 25., kedd

GUY RITCHIE DÍSZDOBOZ: A RAVASZ, AZ AGY...+BLÖFF - DEKORATÍV MAGYAR KIADÁSÚ DÍSZDOBOZOS 2 DVD!! - Jelenlegi ára: 3 990 F

GUY RITCHIE DÍSZDOBOZ
- TARTALMA:
- A RAVASZ, AZ AGY ÉS KÉT FÜSTÖLGŐ PUSKACSŐ
- BLÖFF
Kevés olyan rendezõ van, akinek már a bemutatkozása kultuszfilm, de Guy Ritchie mindenképpen közéjük tartozik: A Ravasz, az Agy és két füstölgõ puskacsõ pár éve olyat szólt, hogy még mindig cseng a fülünk, és nem tudjuk felejteni a négy londoni cimborát, akik, hogy kikeveredjenek egy adósságból, meglehetõ sen egyedi módszert választanak: egy másik bandát rabolnak ki. Csakhogy elég egy kis gikszer, a szálak máris teljesen összekuszálódnak, és afféle kieséses körmérkõ zésbe kezd egymással az East End-i alvilág... Csúcsra járatott londoni szleng, félreértések, képtelen helyzetek, gegek és gengszterek, ez A Ravasz, az Agy és két füstölgõ puskacsõ!
Guy Ritchie a Blöffel ott folytatta, ahol a Ravasz, az Agy és két füstölgõ puskacsõ vel abbahagyta: a helyszín ismét London, a szereplõ k pedig golfozó angol arisztokraták helyett újfent nehézfiúk, szélhámosok és más kétes elemek. A történet viszont ezúttal egy hatalmas lopott gyémánt körül bonyolódik-kuszálódik, amelyet egy elbaltázott fogadás miatt bizonyos Négyujjú Frank elveszít egy illegális bokszmeccsen. Ezután aki csak számít, a gyémánt nyomába ered, és nézõ legyen a talpán, aki követni tudja, épp merre és kinél a csillogó kõ a hatalmas zû rzavarban, amelyben ortodox zsidó gyémántcsempészek éppen úgy felbukkanhatnak, amint ír cigánykaravánok vagy mindenféle rendû és rangú bérgyilkosok. A roma bunyós szerepében: Brad Pitt!
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT, MEGKÍMÉLT,  JÓ ÁLLAPOTÚ
DEKORATÍV DÍSZDOBOZOS DVD!!
A TERMÉK MAGYAR KIADÁS,  MINDKÉT FILM MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK!
A DVD WARNER HOME VIDEO KIADÁS MÉG 2002-BŐL, MINDKÉT FILM MELLETT
SZÁMTALAN EXTRÁVAL!!
EZ A FAJTA KIADÁS JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM LETÖLTÖTT KÉPEK!
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT HELYEN
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN ELŐREUTALÁS UTÁN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!
AZ ADÁSVÉTEL RENDEZÉSÉRE 10 NAP ÁLL RENDELKEZÉSÉRE A VEVŐNEK!
AKI EZT NEM TUDJA TELJESÍTENI, KÉREM NE LICITÁLJON INKÁBB! KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-03-05 19:23 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése