2019. október 31., csütörtök

V1459 Képeslap Keszthely - Jelenlegi ára: 1 Ft

 
Kép szerinti tartásban,
Címben szereplő esetleges rövidítések:
k - kiadva ( a képeslap kiadásának éve)
f  - futott (a postázás éve)
 
Licitáláshoz és vásárláshoz szükséges információ
 
Postaköltség: a posta. hu díjtáblázata szerint (elsőbbségi küldemény 200 Ft)
Postázás Általában a hét első és második napján postázom a küldeményeket (hétfő és kedd). Kérem győződjön meg arról, hogy az Ön postacíme rendelkezésemre áll-e. Köszönöm.
Kifizetés: banki átutalással lehetséges, készpénzt és banki befizetést nem tudok elfogadni (személyes átvétel esetén is átutalással szükséges rendezni a kifizetést. )
 
PÉNZTÁRI BEFIZETÉS ESETÉN  270Ft   extra költség terheli a vásárlót.   
Átvétel: postai úton, vagy személyesen az eladó címén átvehető előzetes egyeztetés után
Sima küldemény postázását csak pár olcsó tétel esetén tudom vállalni, előre leadott visszajelzés esetén, a sima küldeménykért felelősséget nem tudok vállalni.
Élő licit esetén 2 hétig összevárom a tételeket. Kérem, amikor befejezte a vásárlást írjon üzenetet.
Garancia : 1-2 darabos tételek esetén visszavásárlási garancia az átvételtől számítva 2 héten belül (nem érvényes a 'lot' és 'bulk' típusú tételekre). Minden esetleges problémára nagy figyelmet fordítok és igyekszem gyorsan, megfelelően kezelni. Ha bármi gond előfordul kérem jelezze e-mailben. Egy aukció számomra akkor záródik le ha a vásárló meg volt elégedve.
Kapcsolattartás : Az aukció befejzése után 0-2 órán belül általam írt automata vatera üzenetben megkapja a szükséges adatokat, ha ezen kívül még más adatra is szüksége van lépjen kapcsolatba velem email-ben.  Nehezen ér el mobil telefonon, csak ritkán használom. Adódó probléma esetén ha szükséges felhívom. Ha nem válaszolok munkanapokon 0-48 órán belül az Ön által írt e-mailre akkor valami gond adódott, vagy nem kaptam meg az e-mailt, vagy beteg lettem esetleg váratlanul elutaztam. Előre is elnézést kérek ha ilyen előfordul.
Hétvégén és ünnepnapokon csak a legszükségesebb esetben válaszolok az e-mailekre.
A megvásárolt tételeket a vásárló által megadott  postacímre számlázom ( ha más címre kell kérem hogy küldje el e-mail-ben).
Kérdésére szívesen válaszolok.
Jó licitálást kívánok!
gardenerTM
 
 


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 17:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése