2019. október 29., kedd

Braun Face 810 arcepilátor és arctisztító (mikro-rezgésekkel) készülék (Vadonatúj!, garanciás!) - Jelenlegi ára: 9 800 F

Braun Face 810 - A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke.  
Vadonatúj!
(Számlát, garanciát adok! )
Jellemzői:
- Arcepilátor és arctisztító egyben
- Ultravékony fej 10 csipesszel
- Tisztító kefe mikro-rezgésekkel
- 1 sebességfokozat
- 100%-osan vízálló 
- Működés: AA elem
- Érzékeny bőrűek is használhatják
Leírás:  
Precíz epilálás és a pórus mélyének tisztítása
Felfedi arcbőre hibátlan ragyogását. A Braun Face termékkel két kezelést élevezhet egyetlen készülékkel - egyszerűen cserélje ki a tartozékokat. Precízen, gyökerüknél fogva eltávolíthatja az arc szőrzetét az arc-epilátorral vagy tisztíthattja a pórusok mélyét az arckefével.
Epiláljon egy gombnyomással abszolút precízen
Szeretné eltávolítani a szőrszálakat az álláról, az ajka fölötti területről, a homlokáról, vagy igazítani akar egyet a szemöldökén? A legkényesebb helyeken kulcsfontosságú a pontosság. A Braun Face kézhez álló és kompakt formája úgy kezelhető, akár egy szempillaspirál, abszolút pontossággal vezérelhető. Gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, így akár 4 hétig élvezheti a sima, szőrtelen bőrt.
Olyan kíméletes, hogy észre sem veszi, és máris túl van rajta.
Az extra keskeny fejen 10 mikronyílás van, amely gyengéden fogja meg az akár csak 0, 02 mm-es finom szőrszálakat. És másodpercenként 200 kiszedő mozdulatával lényegesen gyorsabb és alaposabb, mint a kézi csipeszek.
Legyen a pórusok mélytisztítása a napi zuhanyozási rutinjának része
Mivel a Braun Face 100%-osan vízálló, ezt a kíméletes és alapos tisztítást a napi zuhanyozás természetes részévé teheti. A szennyeződéseket és elhalt pórusokat elátvolíthatja és előkészítheti a bőrét arra, hogy jobban beszívja a krémeket és ápoló készítményeket. Nem meglepő, hogy bőrgyógyáaszok által teszelt, és alkalmasnak találták az érzékeny bőrre is.
Az arcát 6x jobban tisztíthatja, mint ahogyan kézzel képes rá
Finoman helyreállítja arcbőrének bámulatos tisztaságát és ragyogását azzal, hogy eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Sok száz mikrorezgésével, a Braun Face tisztítókefe 6x jobb eredményt biztosít, mint azt kézzel végezné. Leradírozza és eltávolítja a bőr elpusztult hámsejtjeit, és segíti a bőr megfiatalítását.

Jelenlegi ára: 9 800 Ft
Az aukció vége: 2019-11-19 13:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése