2019. augusztus 27., kedd

Derék és medencerögzítő öv, Thuasne Lombax 824, 26cm 3-as - Jelenlegi ára: 16 890 Ft

a derék számára megterhelést jelentő napi tevékenységek, kiújuló problémák kezelésére
Az alapvetően prémium termékeiről ismert francia Thuasne cég által gyártott Lombax 824 különösen erős, rugalmas anyagú gerincortézis, amely anatómiailag illeszkedő 4 hátsó és 2 elülső merevítővel rendelkezik. Dupla tépőzáras rögzítéssel fixálható, azonban leüléskor a nagyobb kényelem érdekében a felső rögzítés kioldható. Ez a funkció jelentősen megkülönbözteti a hasonló termékektől. A behúzó fülek segítségével könnyebben megfogható és behúzható a tépőzár. A 3D szövési technika nagyobb kényelmet és tökéletesebb illeszkedést biztosít.
A Lombax 824 időszakos használatra szánt alapszintű fűző, amely a derék számára megterhelést jelentő napi tevékenységek, kiújuló problémák kezelésére használható.
Ajánlott: csont-ízületigyulladásban szenvedő beteg derékfájdalom kockázatánál (aktív idős személy), akut vagy krónikus ágyéki fájdalom és isiász kezdeti megtámasztása, ágyéki fájdalom megelőzése (megerőltetés, rossz testtartás), posztoperatív ágyéki megtámasztás esetén.
Termékjellemzők:
francia prémium termék
rendkívül elasztikus kompresszió és erősség a Lombax szövetnek köszönhetően
könnyen felvehető a két részből álló zárásnak köszönhetően
fokozott kényelem és szellőzés a 3D szövésű háti támasztórésznek köszönhetően
magassága 21 vagy 26 cm
nők és férfiak egyaránt használhatják
ajánlott: derékfájás, gerincsérv, derék becsípődés, ágyéki fájdalom, rossz testtartás, fizikai munka esetén
Méretek derékon vett körméret alapján:
1. méret 60 - 85 cm
2. méret 86 - 112 cm
3. méret 113 - 140 cm
Felhelyezési tanácsok
Az első használat előtt állítsa hozzá a merevítőket a háta formájához. Dugja be jobb kezét az alsó behúzó fülbe. Helyezze dereka köré a fűzőt (a belső címke felül legyen). Bal kezével simítsa le a hasán a fűzőt anélkül, hogy meghúzná. Húzza meg a jobb kezével (előre, majd balra), és rögzítse a másik oldalon az alsó tépőzáras részt. Ismételje meg ugyanezt a felső, "THUASNE LOMBAX? " címkével ellátott behúzó füllel is. A kezével ellenőrizze, hogy a két középső merevítő között (összesen 4 van a háti részen) az anyag pontosan felfekszik-e a gerincére, ezzel meggyőződhet arról, hogy a fűző jó helyen (középen) van.
A termék fenntarthatósági előnyei:
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Jelenlegi ára: 16 890 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése