2019. augusztus 27., kedd

Chipolino Tandem ikertricikli kupolával - Multi Color 2018 - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Színválaszték:
#00acfc
Márka:
Chipolino
Korcsoport:
1, 5 éves kortól
Típus:
Tricikli
Chipolino Tandem ikertricikli kupolával - Multi Color 2018 Szuper iker- vagy testvérjárgány, 360° fokban forgatható ülésekkel!
INGYENESEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK!
Chipolino Tandem ikertricikli kupolával - Multi Color 2018
Jellemzői: 1, 5 éves kortól 40 kg-ig (2 gyermek összsúly) használható. Kényelmes megoldás azoknak a szülőknek, ahol ikrek születtek, hiszen közös triciklin ülhet mindkét gyerkőc.
Szülőkormányos, kiváló minőségű tricikli, a kisebbek számára lábtartóval, karfával, melyek leszerelhetők vagy felhajthatók, ha már nincs rájuk szükség. Puha üléshuzattal, 5 pontos vállpánttal felszerelt. Az üléseket külön-külön 360° fokban forgathatjuk, variálhatjuk, így akár, előre vagy hátra nézhetnek, egymással szemben vagy egymásnak háttal is ülhetnek a lurkók.
A kormányon további tartozék még egy csengő is. A hátsó kupolán egy zseb is található a kisebb, fontos dolgoknak, melyek jó , ha mindig kéznél vannak. A hátsó kerekek feletti kosárban pedig a gyermek kedvenc játékait, labdát vagy homokozó szettet is magatokkal vihetitek. Állítható kupola védi a gyermeket a napszúrás ellen, melyen hálós rész is található a még jobb szellőzés érdekében, ez a hidegebb napokon lezárható. A kényelmes kialakítású tolókar több fokozatban állítható, melyen még egy kistáska is található az apróbb dolgoknak. A triciklit kíváló minőségű, felfújható gumikerekekkel szerelték fel.
Népszerű modell, tavasztól őszig nélkülözhetetlen járgány. Biztonságos, bevizsgált anyagokból készült.
Méretei: 150 x 56 x 120 cm A termék színe és mintája az első fotón látható, a többi kép csak illusztráció a tricikli jellemzőiről!

Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése