2019. március 25., hétfő

Sengled Pulse Solo okosizzó - új - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó egy új, bontatlan Sengled Pulse Solo okosizzó.
A Sengled Pulse Solo egy többcsatornás sztereó hangszóróval kombinbált LED lámpa. A rendkívül energiatakarékos, modern technológiájú Pulse Solo LED lámpába 2 db minőségi 3W-os Bluetooth JBL hangszóró került beépítésre. Egyszerűen csak tekerd be a lámpát a meglévő hagyományos E27-es foglalatodba, majd párosítsd a Sengled Plus Solo lámpát az okos telefonoddal. Ezután már csak le kell töltened és telepítened okostelefonodra, vagy tabletedre az ingyenes Sengled App-ot, így azonnal szabályozhatod a lámpák fényerejét és a hangszóró hangerejét is. Sengled Pulse Solo egyszerűen használható applikációjával szabályozhatjuk a fényt és a hangot, miközben online hallgatjuk kedvenc zenénket, vagy nézzük kedvenc filmünket.
Nincs szükség sem hangfalkábelre, sem külön távszabályzóra, vagy hálózati csatlakozó vezetékre, nem kell külön vezetékezni, csak egy okostelefon, vagy tablet kell a működtetéséhez.
Élvezd a fényt és a zenét teljesen új formában. A JBL hangszórók kiváló hangminőséget biztosítanak, a LED világítással, pedig rengeteg energiát is megspórolhatsz. A Pulse Solo önmagában világításként is kiválóan használható egy hálószobai, vagy asztali lámpába tekerve, fényerejét, pedig okos készülékünkről szabályozhatjuk és természetesen Ki/Be is kapcsolhatjuk.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-15 08:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése