2018. április 30., hétfő

retro LCD quartz játék kvarcjáték GLÜCKSRAD szerencserék TIGER 1995 - Jelenlegi ára: 1 899 Ft


retro LCD quartz játék kvarcjáték GLÜCKSRAD szerencserék TIGER 1995
Máshol is hirdetem, amennyiben már nem látható, elkelt, nincs lehetőség a megvásárlásra!  Licit esetén nem veszem le a hirdetést!  Amennyiben a terméknél szereplő postázási módoktól eltérő módon kéri a postázást , ha megoldható , úgy küldöm . Ezzel kapcsolatos kérését a licit megtétele előtt a termék alatti levelezésben kérem megírni.
Amennyiben lejárt termékeim között található olyan, mely Önt érdekli, írja meg és újra feltöltöm.
Lejárt termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? c=&ap=1&us=zsiga33&ob=16&obd=2&behat_search_item=Keres%C3%A9s&pt=2
-a Licitáló kérésére lezárom az aukciót -24 óra múlva az aukció lezárul- és a legmagasabb licit a nyertes vagy megfelelő ajánlat esetén FIX árat állítok be -azonnal megvásárolható-
Eladó a képeken látható állapotú szerencsekerék kvarcjáték .
1995   TIGER ELECTRONICS. INC.    MADE IN CHINA 
Gombjai működnek , hangja van .  A németen felül más nyelvet nem sikerült beállítani , leírás nincs , nem tudom hogyan kell vele játszani . Szemből nézve a kijelzőt nagyon halványan látszanak a karakterek, viszont kb. 45 fokban rendesen láthatóak !  
A készüléken vannak karcok, sérülések .
Elemek nem járnak a játékhoz !
Kérem alaposan nézze meg a feltöltött fotókat, nagyíthatóak! Garancia nincs!
A termék Istvan3 felhasználónál nyert termékekkel együtt postázható.
AKTÍV TERMÉKEK:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=Istvan3&pt=2
LEJÁRT TERMÉKEK : http: //www. vatera. hu/listings/index. php? c=&ap=1&us=Istvan3&ob=16&obd=2&behat_search_item=Keres%C3%A9s&pt=2
A hirdetett termék állapota látható a fényképeken ,  garancia nincs !
Utánvéttel nem postázok! Külföldre csak előre egyeztetést követően postázok!
Ha kérdése van a termékről, azt a licit megtétele előtt tegye fel!  Korábbi aukciózárás az aukció alakulásától függően lehetséges. Amennyiben érdekli a termék, de nem tud mindig számítógép előtt lenni, célszerű levédett ajánlatot tenni, mivel esetleges aukciózárás esetén 24 órán belül véget ér az aukció és más licitáló nyerheti meg! Nincs más dolga, mint meghatározni a maximum összeget, melyet az adott termékért fizetne és ezt az összeget írja be a terméklapra licitnek .  A levédett ajánlatot csak Ön látja .  A rendszer automatikusan licitál addig az összegig, amit beírt. Ha ennél nagyobb összeggel más nem licitál, akkor Ön megnyeri a terméket.
Legkésőbb az utalás beérkezését követő második munkanapon postázom.  A nyertes az aukció végét követően kérem  max. kettő napon belül jelentkezzen, az utalást max. négy napon belül indítsa el.
Rózsaszín csekkes befizetést nem fogadok! Ha fentieknek nem tud megfelelni,  kérem NE LICITÁLJON, kivéve ha korábban mást beszéltünk meg.


Jelenlegi ára: 1 899 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 13:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése