2022. november 16., szerda

Liatris Spicata-fűzéres díszcsorba magok!15db mag,csodaszép megjelenésű évelő! - Jelenlegi ára: 850 Ft


Liatris Spicata-fűzéres díszcsorba magok! 15db mag, csodaszép megjelenésű évelő!
Az aukció tárgya 15db  csíraképes mag!
Gazdagon virágzó, festői hatást keltő évelő dísznövény a kertben!
Az USA prérijein őshonos füzéres díszcsorba (Liatris spicata) tagadhatatlanul egyike a legszínpompásabb, egyben legkönnyebben gondozható kerti dísznövényeknek.
Lágyszárú, rizómás évelő, amelynek magassága 30 cm-től akár 150 cm-ig terjedhet.
Nagyobb csoportokban ültetve lélegzetelállító látványt nyújt.
 A nyár derekától nyíló virágok színe rendszerint lila .
Nem csupán dekoratív virága miatt érdemes a kertbe ültetnünk: levele gyakorlatilag a teljes vegetációs időszak alatt tetszetős zöld marad, mielőtt ősszel ragyogó bronzbarnába fordul.
Gazdagon virágzó, festői hatást keltő dísznövény a kertben: ilyen a füzéres díszcsorba!
 A füzéres díszcsorba gondozása nem bonyolult, ráadásul többféleképpen is beilleszthetjük a már meglévő kerti növényeink közé, hogy vele váljon teljessé az összkép.
Évelőágyásban ugyanolyan jól érvényesül, mint térhatárolóként, de edényes növényként a teraszt, erkélyt is remekül díszíti.
Vágott virágnak frissen és szárítva egyaránt kiváló. Vonzza a méheket és a pillangókat, ezzel pedig a kert többi virágos növényének is kedvez. Viszonylag jól ellenáll a különböző növénybetegségeknek.
Alapvetően a napos fekvést kedveli, bár léteznek fajták, amelyek a félárnyékot is elviselik.
A száraz, aszályos, kánikulai időjárást is jól tolerálja. Meghálálja, ha télen a tövét mulccsal takarjuk. Talajban nem túl válogatós, még sziklás terepen is megél.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2022-11-17 02:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése