2022. augusztus 5., péntek

Meglesni és megszeretni,eredeti szinkronos dvd - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eredeti, nem másolt, picit hajszálkarcos szinkronos dvd magángyűjteményből.
Meglesni és megszeretni
Magyar 2. 0 hang és felirat
(Meg Ryan)
 
 
Meglesni és megszeretni
(Addicted to Love)
 
színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 1997 
rendező:  Griffin Dunne
forgatókönyvíró:  Robert Gordon
zeneszerző:  Rachel Portman
operatőr:  Andrew Dunn
vágó:  Elizabeth Kling
szereplő(k):  
Meg Ryan (Maggie)
Matthew Broderick (Sam)
Kelly Preston (Linda Green)
Tchéky Karyo (Anton Depeux)
Maureen Stapleton (Nana)
Sam (Matthew Broderick) egy kisvárosban él, csillagász és született álmodozó. Maggie (Meg Ryan) New York-i, fényképész és végtelenül cinikus. Egymás tökéletes ellentétei, akiknek mégis akad egy közös vonásuk: mindketten eszeveszetten szerelmesek. A baj csak az, hogy választottjaik nem elég, hogy nem viszonozzák érzelmeiket, hanem éppen most hagyták el mind a kettejüket, méghozzá egymásért. Már össze is költöztek és boldogan élnek New York egyik divatos negyedében. Sam mindent megtenne, hogy visszaszerezze Lindát (Kelly Preston), gyermekkori szerelmét, Maggie pedig mindent el akar követni, hogy bosszút álljon Antonon (Tcheky Karyo), egykori vőlegényén. Akkor találkoznak először, amikor mindketten felderítő útra indulnak, hogy kiderítsék hogyan él nélkülük volt szerelmük. Maggie rábeszéli a vonakodó Samet, hogy ha vissza akarja szerezni Lindát, meg kell keseríteniük a turbékoló pár életét. A bosszúhadjárat elkezdődik.
 
Személyes átvétel kizárólag a lakcímemen, Gyálon, előre egyeztetett időpontban, hétköznap 18. 00 után, hétvégén pedig 15. 00 után, ettől eltérni NEM áll módomban !
Kizárólag ajánlottan postázok!
Utánvéttel nem küldök semmit és minden esetben a banki jóváírást követően postázok hetente kétszer, bemásolt banki igazolást nem fogadok el!
A postázás hétfő és szerdai napon történik.
Ez úgy néz ki, hogy a hétfő-kedd banki zárásig beérkező utalásokat kedden este csomagolom és szerdán adom fel, a szerda-csütörtök-pénteki utalásokat pedig a hétvégén csomagolom és hétfőn adom fel.
Minden beérkezett utalást értékeléssel jelzem, ezért külön emailt nem tudok írni, de az értékelés szövegében minden fontos információ megtalálható!
A postaköltség mindig az aktuális postai díjak szerint történik, ez megtalálható a szállítási opciók fül alatt.
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség változhat, erről kérem egyeztessünk a félreértések elkerülése miatt még a licitálás előtt!
Minden jogdíjas termékem eredeti és minden általam eladott áruról nyugtát, számlát adok!
Remélem, hogy mindennel elégedett leszel (lesz) és legközelebb is kötünk sikeres üzletet !
Üdvözlettel :
vaterabolt


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2022-08-06 02:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése