2022. május 27., péntek

KŐKORI gyűjtemény 1 db Könyv Témája: Kőkori eszközök Afrikából > nagyméretű, határozó, képekkel - Jelenlegi ára: 14 500

Termék leírás:   1 db Könyv > határozó > Kőkori eszközök Afrikából témában (Pénzvisszafizetési garanciával) 
A nagyméretű (A4) 142 oldalas határozóként is jól használható könyv, hiánypótló, alapművé vált a gyűjtők körében. Témája: Kőkori eszközök Afrikából. Alak szerint 10 nagy forma csoportba, 37 alcsoportba sorolja, majd további 100 harmad-negyed rangú besorolással, kezdők számára is lehetővé teszi a könnyű határozást. 46 oldalon 131 ábrával segíti az összehasonlító azonosítást, mérethatárokat, típusokat is megadva. A következő majd 100 oldalon több mint 150 nagyított színes képen az aprólékos pattintás technikák is kiválóan látszanak. Ritkasági fokok, méretek, lelőhelyek, gyűjtemények, anyagok (kovakő, jáspis, achát, kalcedon, drágakő, kvarc) megnevezésével. A fotók, több híres gyűjtő kollekciójából lettek elkészítve. Nagyon vigyáztam rá, így a használat ellenére, szinte új állapotban van. Sérülés, szennyeződés, jegyzet nincs benne. Bár angol nyelven íródott, a sok ismétlődés miatt nyelvtudással nem rendelkezők is hamar belejönnek a használatába, illetve könnyen és élvezetesen lehet tanulni belőle.  
Az összes tétel eredetiségére pénzvisszafizetési garanciát vállalok !!! Kizárólag anyagi okok miatt kerül eladásra. Ez a tétel elismert amerikai gyűjtőtől származik.  Anyagi okok miatt, tovább folytatódik gyűjteményeink kiárusítása. Folyamatosan kerülnek fel gyűjteményeink nemzetközi szintű darabjai is >ásvány-fosszília, >meteorit-tektit, >csiga-kagyló >neolitikum-paleolitikum és >numizmatika témakörökben, legtöbbször beszerzési ár alatt, vagy akár 1 Ft-ról.  
Az eladó tétel 
Garancia:
Minden termékem (gyűjteményes darabom) eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok.
Kapcsolattartás kifejezetten e-mailben.  KÉRLEK ÍRJ!!!  
Kérlek e-mailben, vagy a vaterán tedd fel kérdéseidet, így jobban átlátom ki mit kérdezett, precizebben tudok válaszolni, nem vesznek el a címek és nem marad megválaszolatlan levél.
E-mailekre igyekszem mielőbb válaszolni, de kérlek légy türelemmel. Én is így teszek. : )
Posta:
Mindig előre utalás után.
Postai (vatera-futár) díjszabás szerint. Nincs csomagolási és egyéb + költség! Kőkori repítőhegyek esetében (is) a vatera sokszoros postaköltséget számol. A valóságban csak egy postaköltség van, egy küldeményben több tételt is el tudok küldeni. Sima levélben csak a vevő kérésére és felelősségére postázok, előre leadott + értékelés esetén!
Választható opciók:
825 Ft – vatera MPL futár csomagautomata – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 20 kg-ig és 50 cm x 35 cm x 31 cm dobozméretig. Előnye az alacsony ár, amely értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.  Hátránya, hogy egyenlőre csak nagyvárosok bizonyos helyein van ilyen automata és 2 munkanapon belül fel kell venni a küldeményt. Erről SMS-ben és e-mailben is kapunk részletes, közérthető értesítést.
1325 Ft - vatera MPL futár, POSTA-ponton, MOL- vagy COOP ponton – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1460 Ft - vatera MPL futár, háznál felvéve – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Előnye a kényelem, házhoz szállítják és értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1630 Ft – postacsomag 2 kg-ig- Előre utalás után. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Hátránya, hogy drága és értékbiztosítást sem tartalmaz (külön kell fizetni érte) Előnyét nem találtam.
Felelősség vállalás:
A posta ajánlott levél elvesztése esetén a feladási díj 15-szöröséig vállal felelősséget. Ez kb.: 8000 Ft. Felette érdemes értékbiztosítást kérni, ez a vevő költsége. MPL vatera futár esetén 150. 000 Ft-ig lehet biztosítani a feladott csomagot.
Spórolási lehetőség:
Van lehetőség több tétel összevárására, így lehet takarékoskodni a költségekkel.
Kérlek, ezt külön jelezd! Köszönöm.
Licitet nem törlök, kérlek előtte kérdezz, ha valamiben bizonytalan vagy.
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2022-05-28 02:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése