2021. október 31., vasárnap

Rosalia Serum HA BIO ráncfeltöltő szérum 30 ml - új, bontatlan, prémium minőségű francia termék - Jelenlegi ára: 3 800 F


Új - bontatlan - Rosalia Serum HA BIO ráncfeltöltő szérum - francia gyártmányú, prémium minőségű termék;  30 ml
A Rosalia HA szérum egy igazi víztartály!  Hyaluronsavval a száraz, hámló bőrt puhítja, a ráncokat feltölti; a regeneráló, hidratáló csipkebogyó olajnak és az aloe veranak köszönhetően bársonyosan puha és védett lesz.
A hyaluronsav - természetes hidratáló elemként - a bőrben is megtalálható. A kor előrehaladtával mennyisége csökken, ezáltal a bőr elveszíti rugalmasságát, szárazzá, ráncossá válik.
A Rosalia HA szérumban nagy koncentrációjú hyaluronsav található, mely a bőr számára folyamatos folyadékellátást biztosít. A lipidekkel együtt megőrzi a bőr víztartalmát, annak feszességét. Vizet szív a bőrbe, ezáltal segít feltölteni a ráncokat. A tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban gazdag aloe vera elősegíti a bőr védekező hatását, hidratálását, regenerálódását.
Alkalmazás: Naponta 1 csepp szérumot gyengéden masszírozzunk az arcra, 1 cseppet a nyakra és a dekoltázsra.  
Az összetevők 100%-a természetes eredetű, 50%-a biogazdálkodásból származik. ( A biológiai gazdálkodásból származó összetevők aránya alacsonynak tűnhet, azonban ne feledjük, hogy a kozmetikum jelentős mennyiségű vizet is tartalmaz, ami nem minősíthető bio összetevőnek. )
A felbontást követő 6 hónapig lehet felhasználni.
Kínálatomban további bio kozmetikumok is találhatóak.
 


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-11-01 02:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése