2021. június 27., vasárnap

Aragonit fúrt golyó, ásványgyöngy 8 mm-es - Jelenlegi ára: 65 Ft


8 mm-es aragonit
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.
 
Aragonit
Jellegzetességei: Az aragonit megbízható földgyógyító és földelő kő. Kapcsolatban áll a földanyával, segít megérteni az üzeneteit; valamint a hulladékok újrahasznosításának támogatásával védelmezi a természeti értékeket. Átalakítja a geopatikus stresszt, és feloldja a Ley-vonalak blokkjait, akár még a távolból is. A stresszes időszakokban különösen hasznát vesszük annak a képességének, hogy egyensúlyban tartja és földeli a fizikai energiákat. Stabilizálja az alap- és a földcsakrákat, elmélyíti a kapcsolatot a Földdel. Nagyon finoman visszavisz bennünket a gyermekkorunkba, vagy még azon is túl, hogy megismerhessük a múlt történéseit.
Pszichológiailag: az aragonit türelemre és elfogadásra tanít. Ellensúlyozza a túlérzékenységet. Praktikus energiái fokozzák a fegyelmet és a megbízhatóságot, gyakorlatiasabbá teszi életszemléletünket.
Mentálisan: ez a kő segít az éppen elvégzendő feladatra összpontosítani a figyelmünket, a gondolkodásmódunkat pedig rugalmassá megértővé teszi. Felfedi a problémák és a helyzetek okait.
Érzelmileg: az aragonit elűzi a haragot és az érzelmi stresszt. Erőt és támogatást biztosít.
Fizikailag: az aragonit lehetővé teszi, hogy kényelmesen és jól érezzük magunkat a saját testünkben. Szembeszáll a rendellenességekkel, elsősorban az idegrángásokkal és – görcsökkel, amelyeket a belső nyugtalanság okoz. Stabilizáló kő, amely a testen belül földel és teremt egyensúlyt.
Spirituálisan: ez a kristály megszilárdítja spirituális fejlődést, amelyre különben nincs hatásunk. Nyugtat és kiegyensúlyoz; helyreállítja a harmóniát, és a rezgések magas spirituális szintre emelésével felkészít a meditációra, míg a fizikai testet energiával tölti fel.
Gyógyhatása: az aragonit felmelegíti a végtagokat azzal, hogy a testen keresztül energiával látja el őket. Jótékonyan hat a Reynaud- kórra és a megfázásra. Gyógyítja a csontokat, segíti a kalcium felszívódását, és helyreállítja a porckorongok rugalmasságát. Ugyancsak enyhíti a fájdalmat.
Alkalmazása: Tartsuk a kezünkben, vagy tegyük valamely testrészre!
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 65 Ft
Az aukció vége: 2021-06-27 15:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése