2020. november 28., szombat

Bonanza Banzai- Bonanza Live Banzai LP bakelit, vinyl - Eredeti, 1992 - Jelenlegi ára: 19 999 Ft


Bonanza Banzai- Bonanza Live Banzai LP bakelit, vinyl - Eredeti, 1992
Állapota: EX/EX (borító/lemez), a lemezcimkék szépek. A borító szélei szépek. Nyitható borító.
A lemez néhányszor játszott, kiváló állapotú. Mosott lemez új belső fóliás tasakban.
Kedves Érdeklődő!  
Kérem figyelmesen olvassa el a termékleírást és a szállításra vonatkozó információt mielőtt licitál, így lehet ön elégedett vásárló én pedig az elégedett eladó. A lehető legtöbb információval igyekszem önt ellátni ennek érdekében, de ha további kérdése van, kérem keressen bizalommal!  
Licitet nem szeretnék törölni, én sem töröltettem még soha.  
A  lemezek saját gyűjteményemből valók de az állapotleírás szemrevételezés alapján történt, a lemezt végighallgatni ellenőrzés céljából csak speciális esetben van módom.  
Sok lemezt én is használtan vettem az elmúlt 30 év alatt, tehát az állapotuk már adott volt.  
Néhány lemez mosott állapotban lesz meghirdetve, a többi postázás elött lesz mosva (kivétel, ha esetleg szinte tökéletesen tiszta). Disco-Antistat mosót használok saját folyadékával, vagy Pro Clean-6 folyadékkal. A mosás sokat javíthat a lemez hangján, a felület tiszta és ragyogó, mintha új lenne, de csodát tenni egy elhasználtabb lemezzel nem fog, ezt azért tartsuk észben. (a mérvadó az állapotleírás! ) 
(A fotózás nagyszerűen kiemeli a fekete lemezen a legkisebb port vagy szöszt is, a levegőben szállót is. Minden lemez tisztán, mosva lesz becsomagolva. ) 
A mosott lemez mindig vadonatúj belső fóliás papírtasakba kerül!  
Pop és rock LP-ket, Maxikat és SP-ket fogok feltölteni, sok magyar és külföldi ritkaság is lesz közöttük.  
Szállítás jelenleg MPL-el vagy Foxposttal történik. Ennek költsége a “ SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK” fül alatt megtalálható.  
Személyes átvételre Kecskeméten vagy közelében  van lehetőség. Nagyobb tétel, vagy nagyobb összegű vásárlás esetén esetleg az M5 autópálya Kecskemét-Budapest szakaszához közel eső helyen is lehetséges. A személyes átvétel lehetőségére kérem mindenképpen licitálás előtt kérdezzen rá!  
A lemezeket kartondobozban, bélelt dobozban vagy lemezszállító dobozban postázom, attól függ, melyik áll épp rendelkezésre.   
A fizetés előre utalással történhet. (Én is legtöbbször így fizetek. Mint itt a többi becsületes eladónak, nekem sem az a célom, hogy eltűnjek az ön 5-10-20 ezer Forintjával, hanem az, hogy a több ezer lemezemet itt szép lassan eladogassam. ) 
Utánvétre nincs lehetőség.
Személyes átvétel esetén készpénz.  
Köszönöm a figyelmét, jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 19 999 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 03:44 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése