2020. szeptember 25., péntek

Bébé Jou thermo prémium minőségű Babakád + Bébé Jou Kádállvány, újszerű! ÁRLESZÁLLÍTÁS!! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Ezen az aukción ezt az újszerű, tökéletes, hibátlan állványos fürdető kádat tudod megvásárolni jelenleg nagyon kedvező áron, saját márkás állvánnyal együtt.
 
Thermo babakád Egyedülálló Bébé-Jou thermo prémium minőségű babakád.
 
 
Bébé Jou thermo Babakád + Bébé Jou Kádállvány - Bagoly - zöld leírása 
Jellemzői:
- Állvány magassága: 98-103 cm
- Vízhőmérő
- Csúszásmentes
- Ergonomikus kialakítás
- Kád mérete kb.: 84 x 40 x 32 cm
A thermo babakád belseje ergonomikusan lett kialakítva és csúszásmentes szélekkel van ellátva, amely kellő biztonságot ad az ülő gyermekednek.
A babakád szélei le vannak kerekítve, így gyermeked nyugodtan nekitámaszkodhat.
A thermo babakád beépített vízhőmérővel és sampon-, illetve szappan adagoló tároló hellyel van ellátva. A vízhőmérő egy mozdulattal ki és visszahelyezhető. Könnyen tisztán tartható.
 
A hőmérő tartója a kis kád vízleeresztője is egyben, mely szintén könnyed felfelé megemelő mozdulattal kihúzható. A víz nem ereszt, csak felnőtt tudja leereszteni, a gyermek ha hozzá is ér ehhez a műanyag részhez, nem tudja megmozdítani, kimozdítani a helyéről. Biztonságos minden darabja a kádnak.
 
A kád oldalán külön tároló felület, valamint törölközőtartó lett kialakítva. A fürdetéshez előre minden szükséges darabot azonnal a kezed alá tudsz helyezni. Bébé-jou babakád állvánnyal még kényelmesebbé teszi a fürdetést. Nagyszülőkhöz utazva az állványt nem kell magatokkal vinnetek, mert a thermo babakádnak önmagában, állvány nélkül is a lábacskái csúszásmentes borítással vannak ellátva, így akár asztalra helyezve is biztonságosan fürdetheted gyermeked. Az állvány könnyed mozdulattal összezárható, a fürdetés végeztével kis helyen tárolható.
 
Ezt a kádat ha beírod a keresőbe, állvánnyal együtt kompletten, jelenleg új áron 28. 990 Ft-ért tudod megvásárolni. Ezt a kádat egy gyermekkel mindösszesen 4 hónapig használtuk, megkímélt, karc, kopás mentes, tökéletes állapotban, újszerű. Dohányfüst és állatmentes otthonból. Személyesen elvihető Maklárról egeztetett időpontban minden nap, Egerből hétfőtől-csütörtökig 7. 45-16 óra között, pénteken 8-13 óra között a belvárosból.
 
Mérete miatt csomagolni, postázni nem igazán tudom. Amennyiben mégis postázva szeretnéd, írj üzenetet és pontosan utánajárok, hogy melyek a szállítás paraméterei. Minden kérdésedre szívesen válaszolok.
 
A BébéJou babakád tartó állványban egyszerre találod meg a tökéletes biztonságot és kényelmet. BébéJou babakádhoz használható. A kádállványban beépített szappantartó és a törölközőnek praktikusan kialakított rés található. Ennek a kialakításnak köszönhetően mindig lesz hely a törülközőnek és a szappannak kézközelben, így nem kell elmozdulnod egyetlen pillanatra sem babád mellől.
 
Állvány színe: fehér.
Magasság kb. 98-103 cm,
Mélység kb. 41 cm,
Hosszúság kb. 57 cm
Az állvány egyszerűen összecsukható. Kevés helyet foglal
Anyag: Fém és műanyag.
Az aukció nyertese minden információt megtalál itt a terméklapon és a vevőnek szánt automata üzenetben, amit a TeszVesz, ill. Vatera küld ki vásárlás után. Köszönöm, hogy benéztél.
Kellemes nézelődést, jó licitálást!
(Raiffeisen bankos vagyok. Azonos bankban történő személyes befizetéssel az utalás ingyenes. )


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-25 22:16 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése