2019. november 26., kedd

Aquarellum - Kölyökkutyák? Kreatív festőkészlet - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Jelleg:
kreatív festő készlet
Fejleszti:
kreativitást, kézügyességet, vizuális észlelést
Varázslatos festő készlet a kis művészpalántáknak. A Sentosphere Aquarellum egy különleges velin technikával készült kreatív készlet. A velin anyaggal bevont felület nem szívja be a festéket, így a papíron azonnal megjelennek a minták, amint az ecsetet végighúzod rajta. A felület újra és újra átfesthető a tökéletes színárnyalat eléréséig. Csodás képek készülnek, melyek ajándéknak is nagy sikert aratnak majd, vagy a gyerekszoba falát is díszítheti. A színek harmonizálnak egymással, az ecset nem csepeg és a megrajzolt mintáknak köszönhetően az alkotás tényleg fantasztikus élmény lesz gyermeknek és felnőttnek egyaránt
A megfelelő ecsetmozgás, a helyes színkeverés megtanulása mellett rendkívüli módon fejleszti a fantáziát, kreativitást, a finommotorikus mozgást és az összpontosítást.
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
A készlet tartalma:
9 flakon akvarellfestéket tartalmazó paletta
1 db magas minőségű ecset
1 pipetta
3 kép 25 x 32, 5cm nagyságú
Nem kell mást tenned, adj egy pohár vizet a gyerkőcnek, egy kis darab itatós papírt, vagy papírtörlőt és egy tiszta papírlapot, ahol a kevert szín leellenőrizhető.
A pipettával cseppentsünk a palettára festéket, segítségül lesz a mellékelt javaslat. A pipettát és az ecsetet minden színnél mossátok át, hogy tiszta festékkel tudjatok színt keverni.
Javaslat:
- Mindig a világos árnyalatokkal kezdjétek a festést. Ne aggódj, ha esetleg a szomszédos területre is átmegy a festék, ezeket a sötétebb árnyalattal eltüntetheted.
- A selymes hatás kedvéért higítás nélkül használjátok a festéket
- A csodás Aquarellum képhez kövesd a dobozon lévő színkeverési ajánlatokat.
Fontos:
- Ne hagyd az ecsetet ázni a vízben
- Mindig legyen nálad papírtörlő
- Folt esetén azonnal öblítsétek ki hideg vízzel, szappannal
Nézd meg a videót és meglátod milyen egyszerű!

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése