2019. július 26., péntek

DeWalt Rezgőcsiszoló PROFI Csiszológép Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó DeWalt rezgőcsiszoló
Típus: DW411
Bekapcsoláskor nem csinál semmit, nem működik. A csiszolópapír szorító mechanizmus hiányzik, a tépőzáras talp felújításra szorul, alatta a gumi rendben van. Szét nem szedtem, szervízben sem volt, a hibáját nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok. Megjavításra vagy alkatrésznek ajánlom. Típustáblája kopott, de biztosan ez a típus. Professzionális felhasználásra, valamint ház körüli felújítási munkákban pl ajtók, ablakkeretek renoválásánál, autók fényezés előkészítésénél, stb. lehet nagyon hasznos. Használható fa, fém, műanyag, kompozit, fényezett, lakozott felületeken is. Eredeti DeWalt, német gyártmány.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 170 W
Csiszolótalp méret: 108x114 mm
Rezgésszám: 13500 1/min
Porzsák vagy porelszívó csatlakoztatható hozzá
Made in GERMANY.
Így adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül. Új ára 30 ezer Ft körül volt.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Licitáláskor kérem vegye figyelembe, hogy lejárati idő előtt nem zárok, licitet nem törlök.
A házhozszállítás megoldható Vaterafutárral, emellett PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL automatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint összérték feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi 1 Ft-os aukciómat is, minimálár nélkül!
ITT iratkozzon fel, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-08-02 19:55 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése