2019. április 29., hétfő

LG PD233 hordozható vezeték nélküli fotónyomtató - szinte minden telefon típushoz. - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

LG PD233 festék/toner nélküli fotónyomtató.  
Egyetlen egyszer lett kipróbálva, így teljesen új.  
Gyári dobozában, leírással. 5 db fotópapírral.  
VEZETÉKNÉLKÜLI NYOMTATÁS
Könnyű és kompakt
Nincs szükség patronra
Fotónyomtató alkalmazás okostelefonra
Tökéletes útitárs minden okostelefon számára
 
Az LG PD233 Pocket Bluetooth fotónyomtatóval egyszerűen és praktikusan változtathatja megérinthető emlékekké kedvenc, virtuálisan tárolt fotóit. Vigyen életet fényképeibe, szerkessze kedvére kedvenceit és ossza meg azokat ismerőseivel, bárhol a világon!
*a kompatibilis Android és IOS operációs rendszerek esetén
Könnyű és kompakt
Az ultrakönnyű és kompakt LG Pocket Photo - Hordozható fotónyomtatót többletsúly nélkül, gyakorlatilag bárhova magával viheti.
Nincs szükség patronra
Felejtse el a tintapatronnal járó felesleges nehézségeket és nyomtasson bárhol, magas minőségben a Zink™ 2. 0 fényképpapír segítségével.
Fotónyomtató alkalmazás okostelefonra
Az LG PD233 Pocket Bluetooth fotónyomtató applikációjával (LG Pocket Photo app. ) egyszerűen összekapcsolhatja okostelefonját a Hordozható fotónyomtatóval, emellett kipróbálhatja a különleges és szórakoztató effekteket is. Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play vagy iTunescsatornákon, és Android™, valamint iOS® is rendszerekkel is kompatibilis. *Internetes feliratkozás szükséges, melyet külön kell igényelni. Kompatibilis az Android 2. 2 (Froyo) és iOS 5. 1-es, és az ezeknél frissebb verziókkal.
Csatlakozás egy érintéssel
Érintse NFC-s okostelefonját a hordozható fotónyomtatón található matricához az azonnali kapcsolathoz és a még egyszerűbb nyomtatáshoz. **
**Az NFC csak Android operációs rendszerrel kompatibilis.
Legyen kreatív
Alakítsa kedvére fényképeit a Pocket Photo szerkesztési lehetőségeinek széles választékával! Adjon hozzá szöveget, válasszon egy saját készítésű, dekoratív keretet vagy épp alkalmazzon speciális filtereket a még egyedibb hatás eléréséért. Ezután virtuálisan is továbbküldheti, de akár ki is nyomtathatja kedvenc képeit.
Egyszerű QR kód készítés és megosztás
Töltse fel egyszerűen képeit a Facebookra, majd készítse el saját QR kódját a QR gomb megnyomásával, ezután csak kattintson a Facebook gombra. Innentől elhelyezheti egyéni QR kódját bárhol, akár nyomtatott fényképein is. A QR kód készítése egyszerű: csak vigye be a választott közösségi média URL címét, majd ossza meg élményeit szeretteivel!
BLUETOOTH®
Hordozható fotónyomtatójára gyorsan és egyszerűenküldhet képeket Bluetooth segítségével is.
Fedezze fel otthon, az irodában, vagy épp útközben az LG okostelefonokra gyártott kiegészítőjét! Az LG PD233 Pocket Bluetooth fotónyomtató segítségével felejthetetlen élményei többé nem maradnak rejtve telefonján: virtuálisan tárolt fényképeit egyszerűen, kivételes minőségben, patronhasználat nélkül kinyomtathatja! A fotónyomtató applikáció segítségével bármilyen szórakoztató effekttel színesebbé teheti fotóit - a hordozható fotónyomtatót pedig bárhova magával viheti, így azonnal kezében tarthatja, vagy elajándékozhatja a szeméyre szabott, fotópapíros képeket.
GyártóLGKategóriafotónyomtatóTámogatott operációs rendszerekiOS, AndroidMéretek72, 4 x 120, 9 x 24 mmSúly212 gTartozékoknyomtatókazetta, szoftver (CD), használati utasítás (CD)MegjegyzésNincs szükség patronra
Nyomtatás
Maximális felbontás (fekete)640 x 1224 dpiMaximális felbontás (színes)640 x 1224 dpiNyomtatási sebesség (fekete)45 mp/papírNyomtatási sebesség (színes)45 másodpercKompatibilis festékpatron, tonernincs
Funkciók
LCD kijelzõ nincs
Csatlakozó
USB, Bluetooth, WiFi, NFC

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-20 11:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése