2019. február 24., vasárnap

Intenso MemoryCenter 8TB külső merevlemez - fekete (6031516) - Jelenlegi ára: 79 520 Ft

Esperanza EBN001P Körömszárító UV lámpa - Rózsaszín (10114)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Készletről,  szállítás akár másnapra!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
8 TB kapacitás talán arra is elég, hogy a tudatodról készült biztonsági mentésnek helyet adjon. Persze mikor az Intenso megalkotta a Memory Center névre hallgató 3, 5" méretű külső merevlemezét, nyilván nem erre gondolt, de hát, ha már kéznél van a lehetőség, ugye... Persze mivel változni nem fog tudni a feltöltött adatállomány, új szinapszisok nem képződnek, így ez tényleg csak lenyomata lesz a személyiségednek, de talán ez sem kis dolog. És ha úgy döntenél, hogy nem kísérletezel, és maradsz a földhözragadtabb dolgoknál, hát arra is tökéletes e ritka nagy befogadó készségű külső HDD. Elképesztő mennyiségű adat tárolására nyújt lehetőséget, legyen szó HD minőségű filmekről, óriási felbontású képekről, adatbázisokról vagy programokról, de akár több számítógép teljes adatállományának biztonsági mentésére is alkalmas. E remek eszközzel ráadásul az adatátvitel is villámsebességgel történhet, ugyanis támogatja az USB 3. 0 szabványt. Használat közben az aktív adatátvitelt egy meghitten világító kék LED fénye jelzi majd. További előnyös tulajdonsága, hogy teljesítményéhez képest rendkívül baráti méretekkel bír, így kiváló megoldás nem csak az adatok tárolására, de szállítására is. Üzleti és személyes felhasználásra egyaránt optimális.
Gyártó: Intenso
Méret: 3, 5"
Kapacitás: 8 TB
Maximális olvasási sebessége: 85, 00 MB/s (570 x)
Maximális írási sebessége: 75, 00 MB/s (503 x)
Kompatibilis operációs rendszerek: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8. 1/10, Mac OS 10. 6 or higher, LINUX 2. 4x
Interface: Super Speed USB port 3. 0
Kiegészítők: hálózati adapter (12V-1, 5A), USB 3. 0 kábel
Szín: FeketeMéret: 189 x 120 x 34 mm
Tömeg: 650 g
Így is ismerheti: MemoryCenter 8 TB USB 3 0 6031516, MemoryCenter8TBUSB306031516 
Kapacitás: 8000 GB
Áramforrás: Elektromos hálózat
Fordulatszám: 5400 rpm
Cache mérete: 32 MB
Csatlakozók: USB 3. 0, USB 2. 0
Szélesség: 120 mm
Magasság: 34 mm
Mélység: 189 mm
Súly: 1320 g
 
ÁT NEM VETT CSOMAGOK: A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.

Jelenlegi ára: 79 520 Ft
Az aukció vége: 2019-03-17 10:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése