2017. december 29., péntek

Ford Mondeo mosó motor pumpával gyári új - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Ford ablakmosó tartály fényszórómosó motor gyári új 6729803 / 93BB13K082AB
Ha egyszer már elolvastad, nyugodtan ugorj a gyári számhoz, de kérlek a piros betűs rész tudomásul vételével licitálni:
******************************************************************************************************
 „ Új” és „ gyári” (fogalmak magyarázata) = A két fogalom azt jelenti, hogy 1. SOHA nem volt használva, azaz NEM (le)bontott; 2. NEM utángyártott kínai biszbasz, (általában) gyári eredeti dobozában van, amiből egyet csak azért bontottam ki, hogy lefotózzam (már ha dobozban van – azt árulom és úgy, amit a képen látsz, a fotó az aktuális  termékről készült és nem a netről töltöttem le valami katalógusképet). Klimatizált alkatrész-raktárkészlet felszámolásából mentve, németországi Ford gyári márkaképviselettől beszerezve. Ha a termék megnevezésében (illetve a terméklap első, kiemelt, vastag betűvel írt sorában) szerepel a „ gyári” kitétel, akkor gyári alkatrészről van szó - egyébként csak az „ új” van feltüntetve, és akkor a termékleírásban szerepel, hogy egész pontosan milyen utángyártott alkatrészről van szó (már amennyiben ez megállapítható)
Raktárról árulok, nem „ ha kifizetted, majd két hét múlva berendelem, oszt egyszer majd megkapod” -módszerrel. A termék a leütéstől számított akár egy órán belül átvehető, akár szombat-vasárnap is. (Előzetes egyeztetés után, persze. )
Kezdő Vaterásoknak: A cuccaimat könnyen végignézheted, ha a fotó alatt "Az eladó további termékei"-re kattintasz, majd a jobb oldalon a Találatok rendezése melletti ablakban beállítod, hogy "Megnevezés A-tól Z-ig". ABC-sorrendben egyszerűbb keresni, minden termékmegnevezést a gyártóval kezdek. Ott viszont nézd végig az összes Ford/Mitsubishi/VW/stb-vel kezdődő terméket, mert a típus - helyhiány miatt - nem mindig szerepel!
Elnézést, ha kis szirszaroknál magas a postaköltség, de csak MPL csomaggal/elsőbbségi ajánlottal postázok, amit a feladáshoz képest 1-2 napon belül házhoz visznek, ragszám alapján visszakövethető (tehát bizonyíthatom, hogy feladtam). Magától értetődő, hogy ha több dolgot rendelsz, tudom egy csomagban küldeni, tehát a postaköltség összevonható. (Ha több dolgot rendelnél postán, a legegyszerűbb módszer, ha csak az első terméknél választod a postai rendelést, a többinél személyes átvételt - így a vatera nem számolja rá mindegyikre a postaköltséget.
A sikeres licitáló 5 napon belül utal/fizet, vagy nincs üzlet, és megy a negatív. Postai rendelésnél a pénz beérkezésétől számított 2-3 munkanapon belül postára adom a cuccot (általában hétfőn és szerdán), bár jobb lenne a személyes átvétel.
Termékgarancia: 1-2 hét csere  vagy pénz vissza - még semmit nem kellett hibás volta miatt cserélnem (és mivel döntő többségében gyári új alkatrészeket árulok, valószínűleg a jövőben is így marad a helyzet), de előfordulhat, hogy egy alkatrészt a Vevő (esetleg én, de az eddig még nem fordult elő) benéz. Ilyen az autóalkatrészeknél előfordul, nem baj, minden további nélkül az eladási áramon visszaveszem. Ez persze csakis akkor érvényes, ha az általam eladott termék tökéletesen ép állapotban van, vagyis új termékként újra értékesíthető - és persze az is, amit én adtam el.
Jó lenne, ha személyesen vennéd át, és nem kellene postázni. (A személyes átvétel azt jelenti, hogy te jössz érte, nem pedig én viszem ide vagy oda. ) Ha muszáj, azért feladom, de a postai kezelésért felelősséget nem vállalok, és reklamációt/negatívot sem fogadok el. Ha postán rendelt terméket kell cserélni/visszavenni, akkora a visszapostázás költségét is a vevő fizeti! Ajánlott levélnél a postaköltség NEM egyezik meg a Magyar Posta díjszabásával (több) - ugyanis a buborékos borítékot is pénzért árulják.
NEM POSTÁZOK UTÁNVÉTTEL!
A termékeket természetesen nem csak a vaterán árulom – ha valamiből csak egy db vagy szett van, és véletlenül pont aznap adnám el, amikor leütötted, akkor előre is elnézést kérek.
(Esetleg (! ) előnyös ajánlat esetén csere is érdekel, kizárólag laptopra vagy laptop-alkatrészre: elsősorban RAM (1 GB DDR1, többinél afelett), külső HDD, gyári töltő, akkumulátor stb. ) Más nem.
******************************************************************************************************
Gyári szám(ok): 6729803 / 93BB13K082AB
Átmérő [mm]: 56
Szélesség [mm]: 25, 2
Magyar nagykerek (Bárdi, Fridcar, Cromax, stb) nem nagyon árulnak utángyártottakat. Én gyári eredeti újat adok (amit pl. a cromax 21-23e Ft között nyomat), a bontottat 5000 Ft körül vesztegetik.
1 db van még raktáron, egyszeri beszerzés, több nem lesz.
A Cromax szerint csak 1993-2005 között gyártott Ford Mondeokba jó...
Ford Mondeo 1992-1996
alkatrész
fényszórómosó motor
Ford Mondeo 1996-2000
alkatrész
fényszórómosó motor
Ford Mondeo 2000-2007
alkatrész
fényszórómosó motor
évjárat
2005. 05-ig
... ehhez képest az összes külföldi internetes alkatrészkereskedő nagyker szerint ugyanez van - a Mondeokon kívül - az alábbi típusokban:
Ford Fiesta Mk 4 1995-2002
Ford Focus 1998-2005
Ford Courier 1996-2001
Ford Scorpio 1994-1998
Ford Transit Mk 5 1994-2000
Ford Transit Tourneo 1994-2000
Én az utóbbiaknak is hiszek, de bárki saját maga is azonosíthatja maga is: ha még a gyári eredeti van a járgányban akkor a motor tengelyére merőleges csatoló alatt rá van nyomva a gyári beszállító (Bosch) gyári száma is: 0 392 040 010
Alternatív felhasználás: kisebb teljesítményű pálinkafőzőbe, 12V- os akkumulátorról... : -)


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-19 13:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése