2017. november 27., hétfő

Malone 4 csatornás kábelhíd, PU, fekete - Jelenlegi ára: 44 990 Ft


Malone 4 csatornás kábelhíd, PU, fekete
Termékkód: 10014213
A szabadon lévő, szanaszét heverő kábelek nem csak hogy az ön idegeire mennek, de személyi sérülést is okozhatnak. A 4 csatornás kábelhíd védi a kábeleket, csöveket és vezetékeket, és ezzel együtt a készülékeket, amikhez csatlakoztatva vannak.
A kábelhíd különösen ellenálló polyuretán anyagból készült, amely olaj-, sav-, benzin- és szélálló. Ezen kívül csúszásmentes felülettel rendelkezik. A kábelek egyszerűen bevezethetők a védő sapkán keresztül a négy csatornába, amelyek átmérője egyenként 6 cm. A védő sapka figyelemfelkeltő sárga színnel rendelkezik. Az enyhén ferdített konstrukció lehetővé teszi a különböző járművek áthaladását az eszközön.
Fő jellemzők:
Fekete kábelhíd sárga figyelmeztető színezéssel 4 csatornás kábelhíd, a kábelek, csövek és vezetékek védelméhez Ellenálló polyuretán konstrukció csúszásmentes felülettel Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: kb. 2 tonna Csatorna átmérője: 6 cm Tetszés szerint szélesíthető modul rendszer Védő sapka a praktikus kábelvezetés érdekében Olaj-, sav-, benzin- és szélálló Enyhén ferdített konstrukció Küldemény tartalma:
1 x eszköz Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékhez nem tartozik használati utasítás.
Termék méretei:
85 x 6, 5 x 55 cm (SZxMxM) Tömege: kb. 20, 5 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 44 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése