2017. szeptember 30., szombat

Carousel Lovas hengeres keskeny tolltartó - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

A hengeres tolltartó nagy előnye a többi tolltartóval szemben, hogy sokkal kisebb a helyigénye, és rengeteg, az iskolába szükséges írószer elfér benne. A tolltartó cipzáras, a cipzár Mesebeli Ló mintázattal van díszítve. A tolltartó egy rekeszes. Tisztán tartása, anyagánál fogva igen egyszerű, könnyen szárad. Kézzel tisztítható, kéz meleg, kímélő mosószeres vízben. Kérjük tekintse meg webáruházunk oldalán a Mesebeli Ló kollekció többi darabját is, mint az iskolatáskát, tornazsákot, tisztasági csomagot. Mérete: 200x65x70mm 5 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 14:19 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése