2017. március 25., szombat

LUXUS KATEGÓRIÁJÚ KUTYATÁSKA ÉS –RUHA ELADÓ! - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Fájó szívvel tudomásul kell vennem, hogy Süti végleg és visszavonhatatlanul kinőtte gyönyörű táskáját és Hurtta ruháját. Évek óta elcsomagolva várják sorsuk jobbra fordulását, ami nálunk már nyilvánvalóan nem fog bekövetkezni.
Mindkettő tökéletesen újszerű, hibátlan állapotban van, és kb. 2-3 kg közötti kutyusnak megfelelő.
A táska kívülről vízhatlan, belül velúr jellegű anyaggal bélelték, ablakos végei elől-hátul lenyithatóak. Velúr anyagból van a fenékrész betétje is. Vettem hozzá egy gyapjú párnahuzatot, hogy még melegebb legyen, abba tettem az eredeti betétet, így használtuk téli zimankó idején. Még arra is maradt hely, hogy a kutyust takaróba burkoljam, ha hosszú útra mentünk.
A táska kézben és vállon átvetve egyaránt használható, biztonságos, tökéletes védelmet nyújt.
Aki hallott már a Hurtta ruhákról, az tudja, hogy ez a létező legfelső kategória. Anyaga megegyezik a sarkkutatók ruhájának anyagával, három rétegű, és gyakorlatilag nem lehet átáztatni. Ergonómikus fazonja tökéletesen követi a kutyus testét, a cipzár kétirányú. A ruhácska mérete: 252-es, oldalain fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, nyakánál és a derékrésznél bősége szabályozható, bokánál patent résszel záródik.  


Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-15 15:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése