2017. február 19., vasárnap

Walther CP99 hangtompítós légpisztoly , gyűjteményi darab - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó egy Csendes sörösdobozgyilkos : -)
Sajnos meg kellett váljak egy pár légfegyveremtől a gyűjteményemből. Egyik büszkeségem ez a szett.
Eredeti Walther CP99 két fotgótárral , a méretpontos fegyverkoffer nemrég lett kész hozzá, a hangtompító és az adapter toldat is eredeti, nem kisipari termék.  
a csendesítő eredeti Walther légfegyyver csendesítő.
Nem minden áron eladó, nem kenyérre kell az ára.
Aki ilyen ritka összeállítást szeretne kedvező áron hozzájuthat akár karácsony előtt.
A teljesítménye a magyar előírásnak megfelelő 7, 5J alatti.
Nem engedélyköteles légfegyver. Erre már csak egy laser célzó kell és teljes az élmény.
Minden leírás a neten megtalálható.  
http: //nimrodderringer. hu/walther-cp99-legpisztoly/
http: //www. katonadolog. hu/walther_cp99_legpisztoly_1011
Lehetőség szerint személyesen szeretném átadni a vevőnek.  
Csere beszámítás is érdekelhet  5x114, 3  lyukosztású ET38-45 alufelnire 16"-17" Toyotára kellene. Újszerű nyárigumi is szóbajöhet 205/55 R16 
Szükség esetén ráfizetek .
FONTOS!
Szeretném megkérni a vevők figyelmét hogy:
- OLVASSÁK el a termékleírást
- tegyenek fel kérdéseket
- Használják a következő kommunikációs csatornákat: EMAIL, TELEFON, ÜZENőFAL
- Vegyék tudomásul a garanciális feltételeket
- A vevő-a 2006-os GM-IKIM-internetes piacterekkel kapcsolatos rendelete alapján tudomásul veszi, hogy vásárlásával kapcsolatban az eladót semmilyen garancia, áru-csere, pénzvisszafizetés nem terheli és nem is kötelezi.
Csak az licitáljon aki kb 1 héten belül ki is tudja fizetni mivel én is pénzből élek ha 3 napon belül nem válaszolsz az e-mailre akkor megpróbállak felhívni, ha a szám nem jó már, megy is a negatív! A félreértések elkerülése végett, ha bármit nem ért, vagy bizonytalan valamiben, kérdezzen licit előtt, nagyon szívesen válaszolok, de utólagosan nem fogadom el, hogy nem ilyenre gondoltam.
Árut vissza nem veszek, nem cserélek, licitet nem törlök. Magán/privát aukció! Számla, garancia, csere, visszavétel nélkül!!
0-sok kíméljenek mivel az estek 90%-ban nem fizetnek (tisztelet a kivételnek) ha fizetési problémaid vannak, kérlek, előre jelezd, megbeszéljük! Kapcsoltfelvételi, fizetési és szállítási feltételek: A vevő az árverés befejezését követően 3 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot az eladóval. Ez történhet e-mail-en vagy telefonon. A fizetés történhet banki átutalással, bankszámlára történő befizetéssel és kézpénzben. Vevőnek az áru kifizetésére az árverést követő ötödik munkanapig van lehetősége. Amennyiben ez nem történik meg, úgy veszem, hogy vevő visszalépett az üzlettől és automatikusan negatív értékelést adok. Bármi gond van legalább egy email vagy egy telefont elvárok, ha ez nem elfogadható inkább ne licitáljon! Postázni csak előreutalás esetén tudok, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. Postai utánvétellel, árut nem küldök! Esetleg értelmes Csere is érdekelhet, de csak az aukció zárása előtt!!! Kérem, csak az licitáljon, aki a fentieket tudomásul vette! Kérdezz bátran, megpróbálok mindenre hamar válaszolni. Csere esetén a csereterméket előre kérem! Szállítási díjak : Levélként: Ami A4-es borítékba belefér az kb 400-500ft Ami kis borítékban elmegy 150-350ft körül van. Csomagként: 20kg alatt 1090Ft 20kg felett 1500Ft Postai díjszabások: http: //posta. hu Jó licitálást!
 
 

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-11 21:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése