2017. február 19., vasárnap

Jonas - A teljes első évad bontatlan szinkronos díszdobozos dvd ÚJ ! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eredeti, nem másolt, vadonat új, bontatlan szinkronos dvd csomag magángyűjteményből.
Jonas - A teljes első évad
Magyar 2. 0 hang és felirat , Disney dvd
455 perc , 3 dvd
 
 
Jonas
(Jonas)
 
 
színes, magyarul beszélő, amerikai vígjátéksorozat, 2009 
rendező:  Jerry Levine,  Linda Mendoza,  Lev L. Spiro,  Paul Hoen,  Savage Steve Holland,  Sean McNamara,  Jeremiah S. Chechik
forgatókönyvíró:  Michael Curtis,  Roger S. H. Schulman,  Kevin Kopelow,  Heather MacGillvray,  Linda Mathious,  Ivan Menchell,  Heath Seifert
zeneszerző:  Kenneth Burgomaster
operatőr:  John Simmons,  Feliks Parnell
producer:  Greg Hampson
vágó:  Steven Sprung
szereplő(k):  
Chelsea Staub (Stella Malone)
Kevin Jonas (Kevin Lucas)
Joe Jonas (Joe Lucas)
Nick Jonas (Nick)
Nicole Gale Anderson (Macy)
John Ducey (Tom Lucas)
Frankie Jonas (Frankie Jonas)
Bridgit Mendler (Penny)
A zenei szenzációnak számító Jonas testvérek kitalált rock sztárokat alakítanak ebben a sorozatban, amelyben eredeti Jonas Brothers dalok hangzanak fel, A történet a testvérek, Kevin, Jo és Nick Lucas szórakoztató és kalandos életét követi, akik alakítanak egy együttest, amely a Jonas nevet kapja, s megpróbálnák hétköznapi életüket élni, fényes gitárok, Jonas koncertek, turnék szuper ruhák és sok szenvedélyes rajongó közepette, akik minden mozdulatukat követik. A sorozat színhelyei a Lucas testvérek New Jersey-i otthona (egy átalakított tűzoltóállomás), ahol szüleikkel Tom-mal és Sandy-vel és öccsükkel, Frankie-vel élnek, és a Horace Mantis magániskola ahová régi barátjukkal a stílus guru Stella Malon-nal és Macy Misa-val, a Jonas elsőszámú rajongójával járnak.
Személyes átvétel kizárólag a lakcímemen Gyálon, előre egyeztetett időpontban , hétköznap 18. 00 után , hétvégén pedig 12. 00 után , ettől eltérni NEM áll módomban !
Kizárólag ajánlottan postázok!
Utánvéttel nem küldök semmit és minden esetben a banki jóváírást követően postázok hetente kétszer, bemásolt banki igazolást nem fogadok el!
A postázás hétfő és szerdai napon történik.
Ez úgy néz ki, hogy a hétfő-kedd banki zárásig beérkező utalásokat kedden este csomagolom és szerdán adom fel, a szerda-csütörtök-pénteki utalásokat pedig a hétvégén csomagolom és hétfőn adom fel.
Minden beérkezett utalást értékeléssel jelzem, ezért külön emailt nem tudok írni, de az értékelés szövegében minden fontos információ megtalálható!
A postaköltség mindig az aktuális postai díjak szerint történik, ez megtalálható a szállítási opciók fül alatt.
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség változhat, erről kérem egyeztessünk a félreértések elkerülése miatt még a licitálás előtt!
Minden jogdíjas termékem eredeti és minden általam eladott áruról nyugtát, számlát adok!
Remélem , hogy mindennel elégedett leszel (lesz) és máskor is kötünk sikeres üzletet !
 
Üdvözlettel :
 
vaterabolt

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2017-03-12 04:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése