2017. január 25., szerda

Csuklószorító oldalsines - Jelenlegi ára: 3 680 Ft


Tehermentesítse sérült csuklóját Dr Med csuklószorító oldalsines segítségével.
Mikor használható a csuklórögzítő?
Az oldalsines csuklórögzítő a csukló súlyos rándulása, gipszlevétel után használható mivel stabilan rögzít a sínek segítségével.
Méretek: S, M, L, XL
csukló körméret(cm):
S: 17-20
M: 19-2
L: 21-24
XL: 23-25
Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, ezért minden termékünk új, számlás, garanciális. Mennyiségi áruforgalmunkból adódóan  előfordulhat hogy adott terméket egy időben megveszik a másik felületen, bár szerencsére ez ritkán fordul elő. A lehető legnagyobb gondossággal és gyorsasággal igyekszünk mindig eljárni, és vásárlóinknak eleget tenni. Mivel adott kategórián belül is több hasonló termékünk van, ha megírja konkrét elképzeléseit, föltöltjük szívesen a keresett terméket. Forduljon hozzánk bizalommal!
A csuklószorító oldalsines tulajdonságai:
A csuklószorító alapanyaga neopren, mely megőrzi a test melegét, támogatja a vérkeringést, csökkenti az ödémát. Anatómiai vonalvezetésű, kötött alapanyagú. Megtámasztja az izmokat, gyűrődés és lecsúszás mentesen, szorosan illeszkedik. A Dr. Med csuklószorító oldalsines szalagsérülések megelőzésére, a sérülés utáni mozgás segítésére szolgál.
A Dr. Med rögzítő család a tépőzár segítségével, egy mozdulattal egyszerűen alakítható bárki igényének megfelelően.
Az ortézisek: szorítók, rögzítők, támaszok, pántok és patellák tehermentesítik a sérült, vagy fájdalmas testrészeket, hogy a mozgás ne okozzon fájdalmat.


Jelenlegi ára: 3 680 Ft
Az aukció vége: 2017-02-15 13:20 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése