2016. augusztus 28., vasárnap

Infrás közelítés,akadályelkerülő érzékelő modul - Jelenlegi ára: 559 Ft


most nálam, csak ennyi: 559. -HUF !!!
"Obstacle Avoidance Sensor Module Infrared Module Reflection Photoelectric Sensor"
Elem Leírás:
A fényérzékelő modul erős alkalmazkodni a környezethez, amely egy pár infravörös adó és a vevő, adó bevezetését egy bizonyos frekvencián infravörös, amikor találkozik akadály a felismerés irányba, hogy az infravörös vevő visszaverı dnek fogadó cső, a feldolgozás után a összehasonlító áramkör, a zöld jelzőfény világít, miközben a jel kimeneti interfész kimeneti digitális jelet (egy alacsony szintű jel) állítható potenciométerrel gomb észlelési távolság, az effektív hatótávolsága 2 ~ 30cm, munka feszültség 3. 3V-5V. Az érzékelési tartománya az érzékelő állítható a potmétert, kevés zavaró, könnyen összeszerelhető, könnyen kezelhető funkciókkal, széles körben lehet használni robot akadály elkerülése, akadályelkerülést gépko csi-összeszerelő sorok száma és a fekete-fehér vonal követése és sok Más alkalmakkor.
Paraméter:
1. A modul érzékeli akadály előtt a jel, a nyomtatott áramkör zöld jelzőfény szinten, miközben továbbra kimeneti alacsony jel OUT port, a modul érzékeli a távolságot 2 ~ 30 cm, érzékelési szög 35 °, a távolság képes érzékelni a potenciális vezérlést állítsa, állítsa potenciométer óramutató járásával megegyező irányba, az észlelési távolság növekedésével; óramutató járásával ellentétes beállító potenciométerrel, észlelési távolság csökken.
2, az érzékelő aktív infravörös reflexiós felismerés, célba visszaverő és alakja az észlelési távolság a gombot. A minimális érzékelési távolság, amely fekete-fehér max; kis terület a tárgytávolság kicsi, nagy területen fekszik a Nagy.
3, az érzékelő modul kimeneti port OUT közvetlenül kapcsolódik a mikrokontr oller IO port is vezérelhet közvetlenül e! gy 5V relé; Csatlakozás: VCC-VCC; GND-GND; OUT-IO
4, az összehasonlító segítségével LM393, a foglalkoztatási stabilitás;
5, lehet 3-5V DC tápellátás a modul. Amikor a készülék be van kapcsolva, a vörös jelzőfény;
6, 3 mm-es furatokat könnyű szerelés, telepítés;
7, a nyomtatott áramkör mérete: 3. 2CM * 1. 4CM
8, minden modul a szállítás már küszöbérték összehasonlító feszültség állítható potenciométer, különleges körülmények között, kérjük, ne állítsa be a potenciométert
Interface:
1. VCC külső 3. 3V-5V feszültség (5V mikrokontroller, és közvetlenül kapcsolódik 3. 3V MCU);
2. GND külső GND;
3. OUT kis tábla digitális kimeneti interfészek (0 és 1);
     
A TERMÉK KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZIK, ÍGY A VÁRAKOZÁSI IDŐT AZ OLCSÓSÁGA KOMPENZÁLJA...
LEÜTÉS UTÁN 3 NAPIG VÁROK, NEM JELENTKEZÉS ILLETVE NEM FIZETÉS ESETÉN EZE N IDŐ UTÁN NEGATÍVAT ADOK, EZEK TUDATÁBAN KÉREM ÖNÖKET A FELELŐSSÉGTELJES VÁSÁRLÁSRA, LICITÁLÁSRA. AMIT A VATERA KISZÁMLÁZ KÉREM AZT FIZETNI, ÉS NEM EZEN ALKUDOZNI, ESETLEG LEÜTÉS ELŐTT!
A TERMÉK EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL ÉRKEZIK ÖNHÖZ, ÍGY A POSTAKÖLTSÉG ALEHETŐ LEGKISEBBRE LETT LESZORÍTVA.
Kérheti a személyes átvételt is, de attól még a külföldi megrendelés postaköltsége érvényben van. Kérem ezek szíves tudomásul vételét!
A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁSKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL IS!
Bankiadatok: 11600006-00000000-61757402


Jelenlegi ára: 559 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 02:34 . Infrás közelítés,akadályelkerülő érzékelő modul - Jelenlegi ára: 559 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése