2016. július 31., vasárnap

Lego Supreme Chima iskolatáska szett - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Egy gyermek használta, nagyon jó állapotban van a táska és a tornazsák is. A tolltartón látszik a használat, a kulacs sosem volt használva.
A LEGO iskolatáska könnyű,  modern kialakítású és a stabilitás érdekében stabil alaplappal szerelték fel. Gyermekünk kényelme érdekében a LEGO iskolatáska párnázott vállpántokkal és állítható mellkasövvel látták el. Az iskolatáska több kisebb-nagyobb praktikus zsebbel látták el. Két oldal zsebbel, melyből az egyik zárható, míg a másik egy gumis hálós zseb, ahol gyermekünk italát könnyen tárolni tudjuk. A LEGO iskolatáska nagy tárolóhelyére egyszerűen helyezhetjük el gyermekünk tankönyveit, míg az elötte lévő 1 literes zsebébe az uzsonnája könnyen elfér.
A LEGO iskolatáska párnázott vállpántjait és külső részét fényvisszaverő csíkokkal látták el, aminek köszönhetően a szürkületben vagy az esti órákban könnyen észrevehtőv é válik gyermekünk a biciklisek és az autósok számára. Ezen kívül az uzsonna tárolásához alkalmas 1 literes zsebet szigetelt anyagból készítették. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen uzsonnát is adunk gyermekünknek nem fogja eláztatni a könyveit, holmiait.
táskája tetejére csatolhatjuk a tornazsákot
a táska 16 l-es
az 5 db-os szett tartalmazza az iskolatáskát, esővédőt, tornazsákot, tolltartót és egy kulacsot.


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2016-08-21 14:58 . Lego Supreme Chima iskolatáska szett - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése