2016. március 29., kedd

Orchideafa /5mag/..........NÖV.-440 - Jelenlegi ára: 660 Ft


 
 
"Bauhinia variegata"
A Bauhinia Variegata trópusi növény. Élőhelyén kb. 5-6 méter magasságúra nő meg. Jól nevelhető konténernövényként. Gyors növekedésű, szereti a meleg, napos helyet. A fagyot nem bírja.
Virágja rózsaszín-fehér, orchideára emlékeztető formával és színezettel. A virágok mérete kb. 3-4 cm, téltől koratavaszig nyílik.
Ültetése:
Könnyen nevelhető magról. Ültetés elött a magokat áztassuk egy éjszakára meleg vízbe. Ültetés előtt célszerű bekarcolni őket. Kb. 1-2 cm mélyre ültessük, homokos, jó vízelvezetésű talajba. Tartsuk meleg helyen. A csírázás általában 3-4 hét. A fajok több mint fele cserje, kis vagy közepes méretű fa, a többi folyondár. A fa termetű változatok koronája terebélyes; gyakran szélesebb, mint amilyen magas a fa. Kövér, kerekded vese alakú levelei szemben állnak.
Ötszirmú virágai élénk! , változatos színűek — a magyar fajnevek többsége a virág színére utal. A néhány centiméter átmérőjű virágok tömegesen jelennek meg az ágakon. Termése hüvely.
A nagy humusztartalmú, nedves talajt kedveli. Leveleit esténként középerük mentén összecsukja.
Több faját — főképpen a közönséges orchideafát (Bauhinia variegata) — szép lombjáért és bőségesen fakadó virágzatáért dísznövénynek ültetik. Főleg a trópusi és szubtrópusi éghajlaton terjedt el, mivel fagyérzékeny.
Virágai tavasszal nyílnak.
 
EZEK NEM BEDÖGLÖTT, ÉVEKIG RAKTÁRON TARTOTT MAGOK, HANEM 100%-IG
KIKELÉS GARANCIÁS , KÖZVETLENÜL A TERMELŐTŐL , FRISS IDEI MAGOK!!!
    
 NÁLAM NEM KELL LICITÁLÁSSAL HÚZNI AZ IDŐT HETEKIG, AZONNAL ELVIHETED FIX ÁRON, ÉS TERMÉSZETESEN A LEGFRISSEBB MAGOKAT HISZEN RENGETEG TERMELŐVEL ÁLLOK KAPCSOLATBA, KOMOLY VILÁGCÉGEKNÉL, EZ! PEDIG NEM EGY UTOLSÓ SZEMPONT, MÉG ÍGY NŐKÉNT SEM AMIT E! ZIDÁIG ELÉRTEM  A NÖVÉNYPIACON. REMÉLEM TI IS ELÉGEDETTEK VAGYTOK !
    
1 ADAG 5 MAGOT TARTALMAZ!
SZÁLLÍTÁS NÁLAM EGYENESEN AZ KÜLFÖLDI  TERMELŐKTŐL, RAKTÁRON ELVÉTVE VAN VALAMI, PONTOSAN AZÉRT, HOGY NE "DÖGÖLJENEK"BE A MAGOK AZ ÁLLÁSUKBA, MIND FRISSEK, TAVALYI TERMÉSEK MAGJAI! A SZÁLLÍTÁS FORMÁJA LEHET ÚGY, HOGY EGYENESEN ÖNHÖZ VÁSÁRLÓHOZ A TERMELŐTŐL, VAGY PEDIG ÉN MEGRENDELEM ÉS UTÁNA TŐLEM LEHET ÁTVENNI VAGY SZEMÉLYESEN VAGY POSTAI ÚTON, ELŐRE UTALÁS UTÁN. POSTAKÖLTSÉG KÜLFÖLDI RENDELÉS ESETÉN 350. -HUF
  
 
 
 
                                                                              Bankiadatok: 11600006-00000000-61757402


Jelenlegi ára: 660 Ft
Az aukció vége: 2016-04-19 04:20 . Orchideafa /5mag/..........NÖV.-440 - Jelenlegi ára: 660 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése