2015. október 27., kedd

Newa bőrfiatalító készülék - Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Szeretné visszanyerni fiatalos arckontúrját?
Látványosan csökkentené tokáját és ráncait?
Műtét nélkül, mégis tartósan fiatalodna?
Akkor a legjobb helyen jár!
Ismerje meg a Newa™ otthoni ránctalanító készüléket, amely hatóanyagok és állandó kezelések nélkül, évekre megfiatalítja arcát, nyakát és dekoltázsát, a legfejlettebb otthoni 3DEEP® bőrfiatalító technológiával!
Mi az a Newa™?
A Newa™ egy professzionális rádiófrekvenciás technológiával működő ránctalanító készülék, amely az orvos-esztétikai centrumok legmodernebb 3DEEP®  tartós bőrmegújító rendszerének otthoni használatát teszi lehetővé.
Tartósan megemeli arcát + azonnal feszesít!
A Newa™ otthoni ránctalanító, bőrmegújító készülék…
látványosan és tartósan ránctalanít.
Fokozza a bőr kollagén-termelését, így kúrasze! rű használatával a ráncok jelentősen – klinikai tanulmányok szerint 36%-kal –  csökkennek. Ez a hatás tartós, ugyanis nem hidratálásnak vagy idegen anyagoknak, hanem a bőrünk által megtermelt saját kollagénnek köszönhető.
azonnal feszesíti a bőrt.
Már egyetlen kezelés látványosan fiatalosabbá teszi az arcot, így fontosabb események, találkozók előtt „ expressz” bőrfeszesítésre is használható.
kényelmesebb, gyorsabb, olcsóbb megoldást nyújt.
A Newa™ ránctalanító géppel egy kezelés területenként mindössze 4 perc, amelyet otthon, kényelmesen,  saját időbeosztásuknak megfelelően végezhetünk, a bőrgyógyászati-esztétikai centrumok árainak töredékéért.
Tehát a Newa™ 3DEEP®  kiváló megoldást nyújt mindazoknak, akik csalódtak a ránctalanító krémekben, ám szabadidejüket nem szeretnék költséges, hosszadalmas! és ideiglenes hatású arckezelésekre pazarolni.
Mib! en más a Newa™?
A Newa™  idegen hatóanyagok helyett “ belülről” fiatalít.
A 3DEEP® rádiófrekvencia saját bőrsejtjeinkkel folyamatosan termelteti meg azt az új (saját! ) kollagént és elasztint, ami a ráncok látványos csökkentéséhez, valamint a bőr feszesítéséhez szükséges. Így nem kell méregdrága szérumokkal és azok bejuttatásával bajlódni.
Már egyetlen Newa™ 3DEEP® kúra hatása is hosszan tartó.
A bőr természetes megújulásának beindításához mindössze 20 Newa™ kezelés (1 hónapos kúra) szükséges. Ezután a bőr állapota hónapokon keresztül,  kezelések nélkül is folyamatosan javul.
Így (ha azonnali feszesítésre nincs szükségünk) akár 1-2 évre félre is tehetjük a készüléket!
Egyszeri befektetéssel nyújt tartós eredményt.
A Newa™ készüléket csak egyszer kell megvásárolni.  Nem lesz szüks! ég havonkénti kozmetikai ránctalanító kezelésekre, vagy drága hatóanyag-ampullákra. A bőrfiatalításhoz kizárólag kontakt gélt kell használni, ami a rádióhullámokat a bőrbe vezeti.
Használata minimális időt vesz igénybe.
A Newa™ 3DEEP® bőrfiatalítás otthon, kényelmesen,  akár tévézés közben is végezhető. A területenként 4 perces kezelések így igazán kényelmesek.
A Newa™ kezelés egyáltalán nem fájdalmas.
Sőt, igen kellemes! Leginkább egy meleg arcmasszázshoz hasonlít.
Fájdalommentes ránctalanítás – nem csak az arcon!
A Newa™ 3DEEP®  ránctalanító készülékkel végzett kezelés teljesen fájdalommentes.  Leginkább egy kellemes arcmasszázshoz hasonlít. Megelőzésre (30+) és már kialakult mélyebb ráncokra (40+) is bizonyítottan hatékony. Egyaránt használható az arc, nyak, homlok, dekoltázs,  valamint toka feszesíté! sére és ránctalanítására.

Jelenlegi ára: 115 000 Ft
Az aukció vége: 2015-11-17 09:39 . Newa bőrfiatalító készülék - Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése